ME ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΙΚΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΡΙΚΗ

0



Πραγματοποιήθηκε εχθές στο χώρο του Επιμελητηρίου η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Σωτ. Μουρίκης αφού καλωσόρισε τους υποψήφιους ξεκίνησε με μια αναφορά στην υπόθεση του ερωτήματος του Π. Πιτσάκη στην Εκλογική Επιτροπή σχετικά με την καταλληλότητα της υποψηφιότητας του.

Έκανε αναφορά στη νομοθεσία αλλά και στα υπόγεια παιχνίδια που διεξάγονται σε αυτές τις Επιμελητηριακές εκλογές και τα οποία τον έχουν στοχοποιήσει αφού η υποψηφιότητά του έχει προχωρήσει αρκετά πέρα από όσο μπορεί να αντέξει ένα σύστημα που θέλει να παραμείνει η κατάσταση στο Επιμελητήριο ως έχει.

Στη συνέχεια ο κ. Μουρίκης έκανε μια ανάλυση της προεκλογικής κατάστασης εξηγώντας στους υποψήφιους τι πραγματικά συμβαίνει πέρα από φήμες και διαδόσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά, τέλος, έγινε και στις προγραμματικές θέσεις δίνοντας έμφαση στη σύσταση ενός Κορινθιακού λόμπυ, μιας διευρυμένης ομάδας επώνυμων και ανώνυμων Κορίνθιων που θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες επιβίωσης και εξέλιξης των Κορινθιακών επιχειρήσεων στο σύνολό τους, με την επιρροή τους στα κέντρα αποφάσεων αλλά και με μία επικοινωνιακή καμπάνια που δύναται να καταστήσει το Κορινθιακό brand name μια χειροπιαστή πραγματικότητα.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ME ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΙΚΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΡΙΚΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator