Σπηλιωτακάρας και Λουζιώτης άφησαν να απαξιωθεί το επιμελητήριο και τώρα θέλουν να το σώσουν...!!!

0Σε μία χώρα λογικών ανθρώπων και όχι στην Μπανανία οι κκ. Σπηλιωτακάρας και Λουζιώτης θα είχαν ήδη αποσυρθεί απο τα κοινά και τα επιχειρηματικά πράγματα.
Επί 10 σχεδόν χρόνια είναι στενοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Βασίλη Νανόπουλου, απο διάφορες θέσεις.
Σήμερα φόρεσαν τον μανδύα του "ανανεωτή" και του "αναμορφωτή" του επιμελητηρίου και υπόσχονται ότι θα κάνουν για τους Κορίνθιους επιχειρηματίες, ότι δεν έκαναν 10 χρόνια...
Ηταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου...που σήμερα όλοι το θεωρούν ΑΧΡΗΣΤΟ για τις επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία...
Ηταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όταν η διοίκηση Δαλαμαρίνη, με τις ευλογίες ΟΛΩΝ αναλάμβανε την συνεταιριστική τράπεζα αλλα και όταν την ΦΟΥΝΤΑΡΕ...
Καμία μα καμία φωνή ούτε τότε μα ούτε και τώρα..!
Ο κ.Σωτήρης Σπηλιωτακάρας και ο κ.Τάκης Λουζιώτης, επιθυμούν να γίνουν πρόεδροι για να ανασυντάξουν το επιμελητήριο το οποίο επι δικών τους διοικήσεων ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ.
Τόσα χρόνια ήταν στο συμβούλιο και δεν έκαναν τίποτα...τώρα τι θα κάνουν αν πάρουν την καρέκλα;;;
Τι θα αλλάξουν που ενώ είχαν την εξουσία δεν το άλλαξαν;;;
Θέλουν να γίνουν πρόεδροι χωρίς:
-Να κάνουν στοιχειώδη αυτοκριτική
-Να αναδεικνύουν τις ευθύνες Νανόπουλου αν υπάρχουν σε προσωπικό επίπεδο
Θέλουν να γίνουν πρόεδροι χωρίς:
-Να λένε έστω και μία λέξη για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της Συνεταιριστικής τράπεζας την οποία διοικούσαν οι προσωπικοί τους φίλοι και συνεργάτες
Θέλουν λένε να δώσουν κύρος στο Επιμελητήριο και προφανώς κάνουν πλάκα με τους επιχειρηματίες.
10 χρόνια εκλέχθηκαν για να προστατεύσουν τους επιχειρηματίες και οι ίδιοι ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ότι το επιμελητήριο αποξενώθηκε απο την Κορινθιακή αγορά και τους επαγγελματίες..
Παρ' όλα αυτά έχουν όραμα να το κάνουν δυνατό...!!!!
Φαίνεται είδαν ΤΩΡΑ το φως το αληθινό στον δρόμο...προς την Δαμασκό...!!!!
Δεν μοιάζει με κοροϊδια όλο αυτό;;;;

Γ.Λ. Street Life
Νοέμβριος 2017
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπηλιωτακάρας και Λουζιώτης άφησαν να απαξιωθεί το επιμελητήριο και τώρα θέλουν να το σώσουν...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator