“Ρουκέτα” από Φαήλο: “Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, και να αναλάβει ένας σοβαρός άνθρωπος τη ΝΔ”

0



Μια παρέμβαση-βόμβα έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη Νέα Δημοκρατία, και έδειξε την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ηγεσία, ως χρήσιμη εξέλιξη, για τη χώρα και συνολικά την πολιτική ζωή.

Η ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη έχει ως εξής:

“Αρκετοί νεοδημοκράτες φίλοι αρνούνται να αποδεχτούν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το περιβάλλον του αποκαλύπτονται ως βαρίδια κάθε προσπάθειας απαλλαγής της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο μέσος δεξιός, κεντρώος, πείτε τον όπως θέλετε, δεν έχει καμμία υποχρέωση να υπερασπίζεται κάθε τόσο τα νιτερέσα, τις offshore, τα δάνεια, τις παρέες, τα δώρα από κολλητούς, τα σπίτια στην Εσπερία κι ό,τι άλλο τυχόν θα μάθουμε. Και νόμιμα να είναι όλα αυτά, δεν είναι ηθικά.Η παραίτηση του κι ένας σοβαρος άνθρωπος στην ηγεσία της ΝΔ θα ήταν χρήσιμη εξελιξη για την πολιτική ζωή και για την χώρα.”.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Ρουκέτα” από Φαήλο: “Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, και να αναλάβει ένας σοβαρός άνθρωπος τη ΝΔ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator