ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ηγετική κίνηση Πνευματικού - Τον αμφισβήτησε και τον σούταρε !!!

0Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο δήμαρχος Κορινθίων και επικεφαλής της Πορείας Ευθύνης Αλέξανδρος Πνευματικός αφαίρεσε με ανάρτησή του στην Διαύγεια τις αρμοδιότητες από τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας Γιώργο Μουρούτσο.
Στην πραγματικότητα φαίνεται πως η απόφαση αυτή αποτελεί το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποπομπής και αναμενόταν εδώ και αρκετές ημέρες.
Είναι προφανές πως συνδέεται με την απόφαση του κ. Μουρούτσου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Σταυρέλη για το Δήμο Κορινθίων το 2019.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ηγετική κίνηση Πνευματικού - Τον αμφισβήτησε και τον σούταρε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator