Γεμίσαμε ήρωες

0



Πολλοί βοήθησαν πολλούς στην πλημμύρα της Μάνδρας, αλλά δεν το έκαναν βούκινο. Και δεν λέω για τον συμπαθέστατο φίλο, που έσωσε τρεις γριές. Άλλωστε και μόνο το ότι η μία ήταν η πεθερά του δείχνει πραγματικά ηρωικό ήθος. Ίσως μάλιστα να μην επιδίωξε καν την προβολή του, ή να επιδίωξε να μιλήσει (και πολύ σωστά) για το πρόβλημα με το ρέμα· γεγονός είναι, ότι ήταν πράγματι πολύ σεμνός. Η δήμαρχος έσωσε βέβαια την μητέρα της, έκανε η γυναίκα ότι μπορούσε, αλλά βρήκε ευκαιρία και για λίγο αυτοπροβολή. Δεν πειράζει· αυτό απαιτεί ο μέσος ψηφοφόρος.

Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το καραγκιοζιλίκι, όσων πούλησαν ηρωισμό αβρόχοις ποσίν. Από τον περίπατο του Τσίπρα μέχρι την μήνυση της Δούρου και μέχρι τους αγανακτισμένους νεοδημοκράτες και ΠΑΣΟΚους για τα μπαζωμένα ρέματα!!! Σε κάθε τέτοια περίπτωση όμως βρίσκεται κάποιος που ξεπερνάει τους άλλους σε γελοιότητα. Τρεις μέρες μετά, στην εκπομπή του Αυτιά παρουσιάστηκε ο δημοσιογράφος –αντιπεριφερειάρχης Καραμέρος με στολή πυροσβέστη, αλλά εντελώς ατσαλάκωτος φυσικά με έναν φάκελο με χαρτιά, για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους… Με το στιλάκι του ανθρώπου της δράσης ανέπτυξε τα «επιχειρήματα» του με φράσεις όπως «διόρθωνα τα πρανή», «έβαζα σακιά με άμμο» και άλλες τέτοιες ταπεινοφροσύνες και αμέσως μετά σηκώθηκε κι έφυγε, μάλλον για να πάει να ξεφορτώσει κι άλλα σακιά..

Παρεμπιπτόντως, μια και μιλάμε για καραγκιοζιλίκια. Μετά την ΓΑΔΑ, ο Ρουβίκωνας μπήκε και στο ΓΕΕΘΑ!!!!!!!! Αν είναι τόσο ικανοί, να τους προσλάβουμε στις μυστικές υπηρεσίες βρε παιδιά. Έτσι κι αλλιώς, το μόνο που μένει, είναι να μπούνε στα γραφεία της ΕΥΠ, που δεν θα εκπλαγούμε πλέον. Πάντως πρέπει να τους ευχαριστήσουμε, γιατί μας δείχνουν αναίμακτα, πόσο «οχυρωμένοι» είμαστε σαν κράτος. Κάνουν, ότι κάνουν και τα κομμάντα στους απλούς φαντάρους, όταν κοιμούνται στην σκοπιά. Δυστυχώς όμως δεν είναι οι Ρουβίκωνες πολύ ικανοί, αλλά οι άλλοι πολύ ανίκανοι.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεμίσαμε ήρωες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator