Ο Δήμος Σικυωνίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων

0



Ο Δήμος Σικυωνίων, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες κατοίκους του Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και του Δήμου Μεγαρέων από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε στη Δυτική Αττική, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, συλλόγους και φορείς να συμμετέχουν.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
• Τρόφιμα μακράς διάρκειας: (φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, ξηροί καρποί, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, ψωμί τοστ, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, καφές, όσπρια)
• Εμφιαλωμένο νερό, χυμοί
• Χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, βρεφικές πάνες, σερβιέτες
• Καθαριστικά - απορρυπαντικά

Χώρος συγκέντρωσης των ειδών είναι: το Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, Κλεισθένους 57 και ώρες 8:00 το πρωί έως 3:30 το μεσημέρι, από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 

Η συνδρομή όλων μας είναι πολύτιμη!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Σικυωνίων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator