Συγκλονιστικές εικόνες - Βιβλική καταστροφή με νεκρούς στη Μάνδρα Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ

0Tο Korinthostv στη Μάνδρα Αττικής - Συγκλονιστικές εικόνες.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, τα οδοστρώματα έχουν καταστραφεί, τα δίκτυα κοινής ωφέλειας δεν λειτουργούν, ενώ σοβαρές βλάβες έχουν υποστεί οι υποδομές. Η απίστευτη ποσότητα ύδατος που έπεσε ξαφνικά στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής προκάλεσε την υπερχείλιση όλων των ρεμάτων και των χειμάρρων, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν αυτοκίνητα, βαρέα οχήματα και φερτό υλικό. Πρόκειται για βιβλική καταστροφή λίγα χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονιστικές εικόνες - Βιβλική καταστροφή με νεκρούς στη Μάνδρα Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator