Ο Μπαλαούρας και ο πρωθυπουργός της Ευρυτανίας - ΒΙΝΤΕΟ

0



Μια αστεία και μια σοβαρή πλευρά ενός αποσπάσματος μιας συνεδρίασης της Βουλής

Μάνος Βουλαρίνος

Η αστεία πλευρά του βίντεο που θα δείτε πιο κάτω είναι αυτή:

Παρακολουθώντας την χαρούμενη παρέα του Αλέκση βασανίζεσαι ψυχικά αλλά μαθαίνεις. Έτσι έμαθα οτι ο κύκλος έχει 720 μοίρες, οτι η ουρά ενός ζώου στα αγγλικά λέγεται queue και ότι ο Οδυσσέας έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες. Το τελευταίο που έμαθα ήταν ότι η Ευρυτανία είναι ανεξάρτητο κράτος, έχει κόμμα των Εργατικών και πως κάποια στιγμή πρωθυπουργός της ήταν κάποιος ονόματι Κόλντο Μπράουν.

Η σοβαρή πλευρά του βίντεο που θα δείτε πιο κάτω είναι αυτή:

Ο Μάκης ο Μπαλαούρας είναι ένας από τους 300 βουλευτές. Είναι ένας από τους ανθρώπους που αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας που ζεις. Για το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου. Κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά που, αν μη τι άλλο, απαιτεί μια πλήρη αντίληψη της πραγματικότητας.

Ο Μάκης ο Μπαλαούρας έλαβε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο μια επιστολή που έλαβαν και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άνθρωποι. Ήταν μια επιστολή που ενημέρωνε για την εκστρατεία του Γκόρντον Μπράουν εναντίον των φορολογικών παραδείσων. Ήταν μια από αυτές τις επιστολές που λαμβάνει κάθε άνθρωπος που έχει χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία σαν την avaaz. Ήταν ένα μέιλ που το έλαβα κι εγώ.

Ο Μάκης ο Μπαλαούρας νομίζει πως ο Γκόρντον Μπράουν του έστειλε προσωπική επιστολή για το ζήτημα των φορολογικών παραδείσων και την εκστρατεία του.

Ο Μάκης ο Μπαλαούρας ούτε το όνομα του Γκόρντον Μπράουν δεν μπορεί να πει σωστά.

Ο Μάκης ο Μπαλαούρας είναι ένας από τους ανθρώπους που αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας που ζεις όχι επειδή διορίστηκε. Ούτε επειδή κληρώθηκε. Ο Μάκης ο Μπαλαούρας είναι ένας από τους 300 επειδή εξελέγη. Και μπράβο του.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μπαλαούρας και ο πρωθυπουργός της Ευρυτανίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator