...άφωνοι κι εμείς Γιάννη !!!

0



Πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε – μετά από τα συχνά ποστ από γνωστή ψαροταβέρνα, μετά από ημερίδες Αραβο-Ελληνο-Ιταλικού Ενδιαφέροντος, που δεν πολυκαταλάβαμε τη χρησιμότητά τους με ενσταντανέ σε ισθμό και σε μπουζουκερί, αλλά και συχνές κοινοποιήσεις παρουσίας εδώ κι εκεί, ότι ο «Πολιτικός» Γιάννης Γκεζερλής είχε πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση του ανεπίσημα Ολυμπιακού Αθλήματος που διακρίθηκε τα τελευταία χρόνια… ΤΣΟΥΠ! νάτος!
Ξανά στο «ταπί» , φρέσκος και πάλι , με νέο λίφτινγκ, αλλά με την γνωστή του πρακτική, που τον έκανε άλλωστε γνωστό!

Δε μένει άλλο παρά να του ευχηθούμε κι από εδώ: «Καλή Επιτυχία κ.Γκεζερλή στο πρωτάθλημα Kolotumba-Politika» (στα Ιταλικά  που γνωρίζει σχεδόν απταίστως άλλωστε).

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "...άφωνοι κι εμείς Γιάννη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator