Δ. Ραψωματιώτης: Έτσι θα διοικήσουμε το Επιμελητήριο - ΒΙΝΤΕΟ

0
Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Επιμελητηρίου Κορινθίας και με τη δυναμική που του δίνουν σήμερα οι θέσεις, οι προτάσεις και η ποιότητα του ψηφοδελτίου του, ο Υποψήφιος Πρόεδρος Δημήτρης Ραψωματιώτης δίνει το στίγμα της διοίκησής του, όντας σαφώς στο κάδρο των νικητών, ως ένα πρόσωπο και ένας συνδυασμός που πορεύονται προς την κάλπη, όχι με έπαρση, αλλά με σχέδιο, το οποίο και κατατίθεται στους Επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες της Κορινθίας . «Οι 21 που θα έχουν εκλεγεί δεν είναι αρκετοί για τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου» θα πει ο Επικεφαλής της «Επιχειρηματικής Συνεργασίας για το Αποτέλεσμα», σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Τη στιγμή που θα μπορέσουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο για την Προεδρεία του Επιμελητηρίου, στη σκέψη μου είναι πως θα χρειαστεί να αναλάβουν ρόλους και άλλοι, οι οποίοι δεν θα έχουν εκλεγεί, εμείς θα κάνουμε πρόταση σε τέτοιους ανθρώπους, ώστε να συμμετέχουν, άνθρωποι οι οποίοι με βάση τις σπουδές, τις ειδικές γνώσεις και τις εμπειρίες τους θ' αναλάβουν συγκεκριμένους ρόλους.»

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης κατασταλαγμένος και με σαφές πλάνο διοίκησης για το Επιμελητήριο Κορινθίας, μιλά - και δεν είναι η πρώτη φορά - για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα επιβάλλει τις συνεργασίες. Είναι άλλωστε εκείνος που μέχρι σήμερα τις «μπολιάζει», επιλέγοντας να μείνει προσηλωμένος σ' έναν εκλογικό αγώνα θέσεων και προτάσεων, και όχι έναν αγώνα αντιπαραθέσεων και επιθέσεων. «Την επόμενη μέρα των εκλογών θα είμαστε όλοι μαζί! Όλοι θα έχουμε ρόλο, όλοι θα έχουμε δυνατότητα παρέμβασης αλλά θα έχουμε και υποχρεώσεις, διότι το αποτέλεσμα δεν μας εκχωρεί μονάχα δικαιώματα, απορρέουν και υποχρεώσεις για τον καθένα μας. Έχω τέτοιους ρόλους στο μυαλό μου που ξεπερνούν τον αριθμό 21! Άρα, θα δουλέψουμε όλοι μαζί!»

Δείτε τη δήλωση:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: Έτσι θα διοικήσουμε το Επιμελητήριο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator