Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ (?) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ - ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ... ΜΕ ''ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ'' !!!

0




ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ???
ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΙΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ??? ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ???
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ ???
ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ....ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ???
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ .....


Μετά την κόρη του ως '' ειδική σύμβουλο τύπου '' χωρίς ειδικότητα, που είχε επί 3ετία ο σουλτάνος τρου Μορέως, στην περιφέρεια των Πελοποννησίων....τώρα έχει προσλάβει ως ''ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ'' την γυναίκα του στο γραφείο του !!!
Και της πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ....Ο ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.....και ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ αλλά και .....''ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ'' !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A96%CE%9A%CE%957%CE%9B1-%CE%A3%CE%9A%CE%95?inline=true




3.350,77 ευρώ ο μισθός της αποσπασμένης συζύγου του σουλτάνου στο γραφείο του !!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.......
ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ....ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ !!!


ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ......''ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ'' :



Βάσει ΠΟΙΑΣ λογικής και Νομοθεσίας άραγε, δικαιούται η γυναίκα του σουλτάνου του Μορέως, το....ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ, που είναι ούτως ή άλλως επιπλέον μισθός, που δικαιολογείται σε αποσπασμένους του δημοσίου, σε χώρες της αλλοδαπής κυρίως ???
Διαβάστε σχετικά με το ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ : https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/oikonomika/1049-prostheth-amoivh-epimisthio-apospasmenwn-ekpaidevtikwn-exwteriko.html

Στο ακόλουθο έγγραφο, διαπιστώνουμε πως η κυρία ΤΑΤΟΥΛΗ - ΛΟΥΤΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ, δεν αρκείται σε μισθό και ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ, αλλά θέλει και το 100ευρο των οδοιπορικών που ''δικαιούται''......και το παίρνει φυσικά !!!
ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ....ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΑΓΕ Ή ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ???








ΕΣΥ ΛΑΕ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ.....
Οι αιρετοί ξέρουν και μπορούν , να έχουν καλοπληρωμένο όλο το σόϊ τους, με κάθε ΝΟΜΙΜΟ τρόπο !!!
Τώρα, αν κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ψάχνουν τις νύχτες στους σκουπιδοτενεκέδες για πεταμένα φαγητά και ρούχα......είναι ψιλά γράΜματα και ίσως φταίει, που δεν ξέρουν καλά τους νόμους για να απαιτήσουν ΕΠΙΜΙΣΘΙΑ ένεκα της αλητείας των εκποιητών της χώρας μας στους τοκογλύφους.....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ....ΤΟ 2012, ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ - ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ !!!


και είχαμε ασχοληθεί σχετικά....ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ :

http://orthologika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_66.html

http://orthologika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_76.html

ΠΗΓΗ: orthologika.blogspot.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ (?) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ - ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ... ΜΕ ''ΕΠΙΜΙΣΘΙΟ'' !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator