ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

0


Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, η Διαχειριστική Ευρωπαικών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, στον χώρο του Επιμελητηρίου, με τα εξής θέματα: α. "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β΄κύκλος)" του ΕΠΑνΕΚ και β. "Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων".

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Βασίλης Νανόπουλος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στα θέματα της εκδήλωσης, τόνισε την ανάγκη αλλά και την προσπάθεια, που καταβάλλεται, για την ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας και παρουσίασε τους ομιλητές.

Στην συνέχεια, πήραν τον λόγο η κ. Μάγδα Πετροπούλου, Διευθύντρια Διαχειριστικής ΕυρωπαΪκών Προγραμμάτων και δύο Στελέχη της Διαχειριστικής ΕυρωπαΪκών Προγραμμάτων, ο κ. Άγγελος Σταυρόπουλος, ο οποίος παρουσίασε διεξοδικά το πρώτο θέμα της εκδήλωσης και η κ. Ιφιγένεια Τσούκα, αρμόδια για την ανάλυση του δεύτερου θέματος.

Την παρουσίαση των θεμάτων ακολούθησε συζήτηση με σκοπό την επίλυση των εύλογων αποριών, που γεννά το πέρασμα από την θεωρία στην πράξη!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator