Τζήμερος: "Τους παρακαλάτε να σας πνίγουν" !!!

0ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Όλα τα σούργελα, όλων των κομμάτων, εδώ και δυο μέρες μάς έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τα έργα που δεν έγιναν, με τα αντιπλημμυρικά που δεν προχώρησαν, με τη γραφειοκρατία που τους εμποδίζει, μπλα, μπλα, μπλα. Ακούστε, σουργελάρες εγκληματίες ΟΛΩΝ των κομμάτων:
Πρώτον: κανένα αντιπλημμυρικό έργο με αγωγάκους διατομής 80 εκατοστών, δεν είναι δυνατόν να παροχετεύσει ένα ποτάμι πλάτους 30 μέτρων και βάθους 2 μέτρων, που μπορεί να μην σχηματίζεται κάθε μέρα, αλλά μια φορά στα 10 χρόνια θα σχηματιστεί να είστε σίγουροι.

Δεύτερον: ακόμα κι αν υπήρχε τεχνικός τρόπος (π.χ να φτιάξεις μια υπόγεια κοίτη ποταμού που να βγαίνει στη θάλασσα, κάτι σαν τον Κηφισσό ας πούμε) θα κόστιζε απίστευτα λεφτά και δεν έχει καμμιά υποχρέωση ο φορολογούμενος να πληρώνει χρυσάφι το αυθαίρετο που χτίστηκε μέσα στο ρέμα και το νομιμοποίησε η λαμογιακή συμμορία δημοσίου - ιδιωτών.

Άρα: πώς απελευθερώνονται οι μπαζωμένες κοίτες των χειμάρρων;

Ξεμπαζώνοντάς τες και ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ που χτίστηκαν εκεί. Και μάλιστα είναι πολύ εύκολο να βρεις τον αρχικό φταίχτη. Ελέγχεις τους τίτλους ιδιοκτησίας μερικά ή έστω πολλά χρονάκια πίσω, και βλέπεις πώς νομιμοποιήθηκε το αυθαίρετο και ποιος διαβεβαίωσε ότι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ σε κοίτη χειμάρρου - θυμίζω ότι ΟΛΟΙ οι ψηφοθηρικοί νόμοι που νομιμοποιούσαν αυθαίρετα ΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ όσα χτίστηκαν σε χειμάρρους. Επομένως για να νομιμοποιηθούν όσα χτίστηκαν σε μπαζωμένους χειμάρρους κάποιος με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ διαβεβαίωσε ψευδώς ότι δεν ανήκουν σ΄ αυτή την κατηγορία. Μετά, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ και βλέπεις πόσα πήρε για να το κάνει αυτό. Και τον στέλνεις στον εισαγγελέα μαζί με τον αρχικό αυθαίρετο οικιστή (αν ζουν). Αν δεν ζουν, δημοσιοποιείς τα ονόματα, τουλάχιστον, για να ξέρουμε ΠΟΙΟΙ σκότωσαν 20 ανθρώπους χθες και προχθές.

Κι αυτό το κάνεις σε ΟΛΑ τα μπαζωμένα ρέματα, όλης της χώρας. Σε ΟΛΑ. ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ, λοιπόν, που βρίσκονται καταμεσίς στην κοίτη του χειμάρρου (με αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες αν ήταν ανυποψίαστοι αγοραστές και χωρίς αποζημίωση αν ήταν αυτοί οι πρώτοι αυθαίρετοι) ενώ τα κτίσματα που βρίσκονται δεξιά κι αριστερά τα χαρακτηρίζεις ως κινδυνεύοντα δυνητικώς από πλημμύρα και απαγορεύεις να έχουν κατοικίσιμα υπόγεια.

Έτσι διορθώνεται το περιβαλλοντικό έγκλημα ανίκανες, ανεύθυνες, εγκληματικές σουργελάρες, ΟΛΩΝ των κομμάτων.

Όμως, δεν θα το κάνετε. Θα ρίξετε μερικά κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στις κάμερες, θα βγάλετε και καναδυό μελιστάλαχτες ανακοινώσεις για τους πληγέντες και θα ξαναγυρίσετε στη λαμογιά των επόμενων παρανομιών σας και στο φούσκωμα του λογαριασμού σας από το λάδωμα. Σε μερικές μέρες θα ξεχαστεί κι αυτό, μέχρι η φύση να μας ξαναθυμίσει ότι είναι πιο δυνατή από τη λαμογιά σας, και να ξαναορφανέψουν παιδάκια επειδή ο μπαμπάς τους βρέθηκε κατά τύχη να οδηγεί στο σημείο που εσείς κονομούσατε.

Αλλά κι εσείς, αγανακτισμένοι κάτοικοι, μην αγανακτείτε καθόλου. Αυτούς ψηφίζατε και συνεχίζετε να τους ψηφίζετε. Θα ψηφίζατε ένα κόμμα, σαν τη "Δημιουργία, ξανά!" που σας λέει ευθέως ότι οι χείμαρροι θα πρέπει να ξαναγίνουν χείμαρροι; Όχι βέβαια! Τι φασιστικό που είναι αυτό, ε; Σας βολεύει να πιστεύετε ότι η καταστροφή οφείλεται στα... βουλωμένα φρεάτια! Κι όχι μόνο τους ψηφίζετε αλλά τους παρακαλάτε να συνεχίσουν να σας νομιμοποιούν τις παρανομίες. Τους παρακαλάτε δηλαδή να σας πνίγουν. Εύγε!

Θάνος Τζήμερος
Πρόεδρος Δημιουργίας Ξανά
Περιφρειακός Σύμβουλος Αττικής
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τζήμερος: "Τους παρακαλάτε να σας πνίγουν" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator