ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η εκλογική επιτροπή είπε ΝΑΙ στον Σωτήρη Μουρίκη

0«ΜΕΘ’ ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ»

Συνήλθε σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ανακήρυξε ως υποψήφιους τους 5 συνδυασμούς που είχαν καταθέσει τις αντίστοιχες υποψηφιότητες.
Το ρεύμα νίκης που έχει δημιουργηθεί γύρω από το συνδυασμό μας ΔΕΝ πρόκειται να ανακοπεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αντιπάλων κι εχθρών.

Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για έναν καθαρό αγώνα χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και προχωρούμε με το πρόγραμμά μας δίπλα στους σκληρά δοκιμαζόμενους Κορίνθιους επιχειρηματίες.
Παραμένουμε συνεπείς στις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου που βλέπει στο συνδυασμό μας και τον επικεφαλής του Σωτήρη Μουρίκη τον ηγέτη και εγγυητή της επόμενης ημέρας στο Κορινθιακό επιχειρείν.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η εκλογική επιτροπή είπε ΝΑΙ στον Σωτήρη Μουρίκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator