Η ασφάλιση της περιουσίας είναι αναγκαία;

0
του Δημήτρη Πιέτρη, Ιδιοκτήτη Εταιρίας Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Πιέτρης & Συνεργάτες

Πολλές φορές η καθημερινότητα μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι το επάγγελμα του συμβούλου ασφαλίσεων, ενώ ταυτόχρονα μας φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο τον επαγγελματικό μας εαυτό. Δυστυχώς πολλοί συνάθρωποί μας χάθηκαν κατά την διάρκεια των πρόσφατων θεομηνιών, περιουσίες καταστράφηκαν και πολλά ανθρώπινα δράματα συνεχίζουν να εξελίσσονται. Κανείς δεν γνωρίζει το που, πότε και πως θα συμβεί το επόμενο συμβάν ούτε και την έκτασή του.

Οι Έλληνες από την φύση μας δεν έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλιση και δηλώνουμε ανενημέρωτοι. Οι επαγγελματίες σύμβουλοι ασφαλίσεων όμως καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα πολύ σοβαρό καθήκον. Οφείλουν να κρατούν ενημερωμένους τους πελάτες τους για τα ασφαλιστικά προϊόντα που διατίθενται και μπορούν να τους προστατεύσουν από οποιοδήποτε καταστροφικό γεγονός με την καλύτερη αναλογία παροχών και τιμής.

Η ανεξάρτητη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Πιέτρης & Συνεργάτες, ήδη εδώ και πολύ καιρό, έχει φροντίσει να δημιουργήσει μέσω των επώνυμων και αξιόπιστων συνεργασιών της, ειδικά προνομιακά προγράμματα ασφάλισης κατοικιών και επιχειρήσεων σε ανταγωνιστικό κόστος.

Σήμερα μια περιουσία αξίας €100.000 μπορεί να ασφαλιστεί μόλις από 120€ τον χρόνο. Δυστυχώς όμως μετά την επέλευση του κινδύνου, οι πληγέντες δεν μπορούν να αγοράσουν το πρόγραμμα και εμείς δεν μπορούμε να τους το παρέχουμε. Η ασφάλεια είναι το μόνο προϊόν στον κόσμο το οποίο το αγοράζει κανείς μόνο όταν δεν το έχει ανάγκη. Η αναγκαιότητά της σήμερα γίνεται πιο σημαντική δεδομένου ότι η οικονομική κρίση έχει περιορίσει ή εξαφανίσει τις δυνατότητες αντίδρασης των πληγέντων ενώ η κλιματική αλλαγή δημιουργεί νέα, απρόβλεπτα δεδομένα.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε και την κοινωνική υποχρέωση να ενημερώνουμε ότι η ασφάλιση είναι απαραίτητη, μιας και η ίδια η πραγματικότητα το επιβεβαιώνει με σταθερούς κύκλους.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ασφάλιση της περιουσίας είναι αναγκαία;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator