Βανδάλισαν το αυτοκίνητο καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

0



Κατά το παρελθόν είχε καταγγείλει πράξεις βίας και ξυλοδαρμών μέσα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Θύμα επίθεσης έπεσε χθες ο αναπληρωτής καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Γεώργιος Παύλος.

Σύμφωνα με την καταγραφή των αστυνομικών αρχών της Ξάνθης, οι δράστες τρύπησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του καθηγητή που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι του, ενώ με κόκκινη μπογιά έγραψαν τη λέξη ΑΝΤΙFA και ζωγράφισαν σφυροδρέπανα.

Ο κ. Παύλος συνδέει την επίθεση με το γεγονός ότι κατά το παρελθόν είχε καταγγείλει πράξεις βίας και ξυλοδαρμών μέσα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

«Η καταστροφή του αυτοκινήτου μου είναι πράξη εκδίκησης εκ μέρους τρομοκρατικών και μειοψηφικών ομάδων που δρουν μέσα στο πανεπιστήμιο και οι οποίες έχουν ασκήσει βία σωματική σε φοιτητές για διάφορους λόγους.

Ενδεικτικά ένας φοιτητής της Αρχιτεκτονικής εδάρη ανηλεώς στα καμαρίνια της σχολής επειδή ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα γενέθλιά του συνέπιπταν με την επέτειο των Ιμίων και την πτώση του ελικοπτέρου. Το παιδί κατάγεται από νησί κοντά στα Ιμια»ανέφερε στην «Καθημερινή» ο κ. Παύλος.

«Εγώ κατήγγειλα δημόσια τους ξυλοδαρμούς, λέγοντας ότι δεν δυνατόν να μην μιλάμε ως πανεπιστήμιο για τα γεγονότα βίας και να μην προστατεύουμε τους φοιτητές και το πανεπιστήμιο από την κατάργηση της ελευθερίας λόγου και σκέψης. Δεν μπορούμε να συγκαλύπτουμε εγκληματικές πράξεις που καταργούν κυριολεκτικά τη δημοκρατία και το πανεπιστημιακό άσυλο. Δεν μπορούμε να βλέπουμε να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή φοιτητών που τολμούν να εκφράσουν κάποια άποψή τους», πρόσθεσε.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βανδάλισαν το αυτοκίνητο καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator