Δημήτρης Μπίτζιος: «Πάμε μαζί να δώσουμε το νικηφόρο αγώνα» !!!

0



Πολλοί θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει ο Δημήτρης Μπίτζιος στο Επιμελητήριο. Πρέπει λοιπόν να σας πω ότι έκανα την πρώτη μου προσωπική επιχείρηση στην ηλικία των 19 ετών και από τότε ποτέ δεν σταμάτησε να με ενδιαφέρει ο χώρος των επιχειρήσεων. Είμαι ενεργός πολίτης και όπου μου ζητηθεί δηλώνω μάχιμος και παρών γιατί έτσι νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε όλοι και να συμμετέχουμε στην κοινωνία και τους θεσμούς. Όταν πριν ένα χρόνο ο Δημήτρης Ραψωμιατιώτης μου μίλησε για το επιμελητήριο, ένοιωσα αμέσως ότι αξίζει το κόπο να πορευθώ μαζί του, γιατί είδα απέναντι μου ένα καθαρό άνθρωπο, που είχε γνώσεις, ωραίες ιδέες για το επιμελητήριο της Κορινθίας και δέχθηκα να συμμετέχω γιατί θα μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω πράγματα για τους χιλιάδες μικρούς και ξεχασμένους επιχειρηματίες του νομού. Ειδικά για όσους προσπαθούν να επιβιώσουν στα χωριά και μακριά από το κέντρο της Κορίνθου. Είναι το σπίτι όλων των επιχειρηματιών από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.

Διεκδικώ και θα τα καταφέρω να είμαι η φωνή όλων που ανθρώπων που παράγουν και δουλεύουν για να ζήσουν και θέλουν το επιμελητήριο συμπαραστάτη και βοηθό τους. Ξέρετε ότι μπορώ να το κάνω αυτό και μάλιστα με τρόπο που ενοχλεί τους βολεμένους και τα συμφέροντα. Πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι μακριά από τους δήθεν και υποκριτές. Στον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη υπάρχουν οι άνθρωποι, που ξέρουν, που έχουν διάθεση να δουλέψουν.

Σας καλώ να δώσουμε και αυτό τον νικηφόρο αγώνα μαζί. Ξέρετε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ 
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Μπίτζιος: «Πάμε μαζί να δώσουμε το νικηφόρο αγώνα» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator