Χριστούγεννα στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας με το Ναυτικό όμιλο Κιάτου

0Πάμε Μπόροβετς BOROVETS!

Αυτά τα Χριστούγεννα πηγαίνουμε στο μεγαλύτερο και πιο γνωστό χειμερινό θέρετρο και χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας, το Μπόροβετς. Αναχωρούμε την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου και επιστρέφουμε το Σάββατο 30, πέντε ημέρες και τέσσερις νύχτες.

Τιμή 170€ κατ΄άτομο.

Περιλαμβάνονται: μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, τέσσερα πρωινά και τέσσερα δείπνα, η χρήση των χώρων SPA του ξενοδοχείου.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στη γραμματεία μας:

Γ. Γιαννόπουλου 1, περιοχή Σφαγεία Κιάτου,

τηλ. 27420 26105

e-mail: info@nokiatou.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χριστούγεννα στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας με το Ναυτικό όμιλο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator