Στην 7η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ο Δήμος Λουτρακίου

0
Στις διαδικασίες της έβδομης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, με την Αντιδήμαρχο Διοικητικού Οικονομικού - Α.Α. Μαρία Πρωτοπαππά.

Η Συνέλευση διεξήχθη στην πόλη Sindelfingen της Γερμανίας από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2017, παρουσία 480 συμμετεχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των δύο χωρών, εκ των οποίων 185 Ελλήνων Αυτοδιοικητικών και μελών της Γερμανικής Κυβέρνησης.

Στα πλαίσια της συνέλευσης, ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος συμμετείχαν σε ομάδες εργασίας, με θεματικές που αφορούν στην οικονομία, την τοπική και περιφερειακή διοίκηση, τον τουρισμό, το περιβάλλον, τη νεολαία και την κοινωνία των πολιτών, όπου αναδείχθηκαν καλές πρακτικές και έγινε ανταλλαγή τεχνογνωσίας με στόχο την ισχυροποίηση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την υπογραφή κοινής Διακήρυξης από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και εκπροσώπους φορέων της Γερμανικής Αυτοδιοίκησης. Σε αυτή, μεταξύ άλλων επισημάνθηκε η σημασία της δημιουργίας μιας κοινής Πολιτικής Επιτροπής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συμφωνήθηκε η δημιουργία έκθεσης για την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Κονδυλίων από τους ελληνικούς και γερμανικούς Δήμους και Περιφέρειες, όπως επίσης, τη δημιουργία του Ελληνογερμανικού Γραφείου Νέων. Τη διακήρυξη συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Έπαρχος του Schwäbisch Hall Gerhard Bauer, ο Αντιπρόεδρος Δήμων και Κοινοτήτων της Γερμανίας R. Kehle και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Π. Παπαδόπουλος.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην 7η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ο Δήμος Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator