Ένοχοι Φωτόπουλος και άλλοι 55 για τις συνδικαλιστικές δαπάνες της ΔΕΗ

0



Την ενοχή των 56 από τους 59 συνολικά κατηγορουμένους που κάθονται στο εδώλιο για τις συνδικαλιστικές δαπάνες της ΔΕΗ, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους βρίσκονταιο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Νίκος Φωτόπουλος, ο επίσης πρώην συνδικαλιστής Ρίζος Ρίζος, οι πρώην πρόεδροι της ΔΕΗ, Ιωάννης Παλαιοκρασσάς και Αρθούρος Ζερβός, κ.ά.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τα αδικήματα της απιστίας και της απάτης, με τους εμπλεκομένους να φέρονται ότι έδωσαν παράνομα στο συνδικαλιστικό σωματείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ , την τριετία 2008-2011 δεκάδες χιλιάδες ευρώ για πολυτελή ταξίδια, δώρα, γεύματα και άλλες δαπάνες...

Η έρευνα άρχισε το 2011 μετά από έγγραφο της τότε υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στον οποίο παρέδωσε φάκελο με στοιχεία που είχε ζητήσει και λάβει από την ΔΕΗ. Επρόκειτο για στοιχεία τα οποία αφορούσαν την εκταμίευση διαφόρων ποσών από τη ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ και τον ΟΚΔΕ την περίοδο 1999-2010.

Πηγή: iefimerida.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένοχοι Φωτόπουλος και άλλοι 55 για τις συνδικαλιστικές δαπάνες της ΔΕΗ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator