3 ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΙΤΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ

0Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Μάνδρας Αττικής, βρίσκεται o συνδυασμός "Αλλαγή 2017" του Παναγιώτη Πιτσάκη, παρέδωσε συνολικά δύο φορές, 3 τόνους τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και είδη ρουχισμού στους Πλημμυροπαθείς της Μάντρας.

Τόσο ο επικεφαλής όσοι και οι υποψήφιοι για το επιμελητήριο Κορινθίας, ευαισθητοποιήθηκαν, απο την πρώτη στιγμή και συγκέντρωσαν μεταξύ τους χρήματα για να αγοράσουν τα τρόφιμα τα οποία και μεταφέρθηκαν στην Μάνδρα.

O συνδυασμός θα συνεχίσει να μαζεύει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τις επόμενες ημέρες.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να βρεί ανταπόκριση απο όλους τους πολίτες.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "3 ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΙΤΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator