ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ 2017 “ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΑΖΙ”

0


Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργάνωσε τον 8ο Πανελλαδικό Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 55 πόλεις της Ελλάδας!

Ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού καθιερώθηκε διεθνώς το 1992 από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την UNICEF.

Στην Κόρινθο, την διοργάνωση ανέλαβε για 8η συνεχή χρονιά η "Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας".

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση, η ενθάρρυνση και η ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με τον μητρικό θηλασμό, ως δικαίωμα μητέρας και παιδιού, που πρέπει να υποστηρίζεται για να μπορεί να προσφέρει τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του.

Προσκεκλημένα πρόσωπα στη γιορτή ήταν μητέρες θηλάζουσες, πρώην θηλάζουσες, μέλλουσες, σύζυγοι, φίλοι και συγγενείς.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ 2017 “ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΑΖΙ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator