Σωτήρης Μουρίκης: «Θα απαντήσουμε σε αυτούς που απεργάζονται σχέδια με αθέμιτα μέσα στις 10 Δεκεμβρίου»

0Συνάδελφοι επιχειρηματίες

Σε όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια με αθέμιτα μέσα για τη μη συμμετοχή του συνδυασμού μας στις εκλογές του Επιμελητηρίου την απάντηση θα την δώσουμε όλοι μαζί στις 10 Δεκεμβρίου.

Όμως, το αρμόδιο Υπουργείο έχει δώσει ΗΔΗ την απάντησή του για τη συμμετοχή μας στην Εκλογική επιτροπή και της οποίας η απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες

Ό,τι και να κάνουν αντίπαλοι και εχθροί, η Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου θα κόψει πρώτη το νήμα με την συμμετοχή όλων σας.

Σωτήρης Μουρίκης
Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου (ΔΕΠ)
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σωτήρης Μουρίκης: «Θα απαντήσουμε σε αυτούς που απεργάζονται σχέδια με αθέμιτα μέσα στις 10 Δεκεμβρίου»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator