Με μεγάλη επιτυχία η 1η περιβαλλοντική δράση του Ξενοδοχείου Kalamaki Beach Hotel στο Παλαιό Καλαμάκι Κορινθίας

0





Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 η 1η περιβαλλοντική δράση του Ξενοδοχείου Kalamaki Beach Hotel στο Παλαιό Καλαμάκι Κορινθίας. Η πρωτοβουλία είχε στόχο την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης κυρίως στα παιδιά. Πάνω από 150 συμμετέχοντες αγκάλιασαν τη δράση με ενθουσιασμό και ζήλο και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, καθώς περισυνελέχθη πλήθος από γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια, αλουμινένια κουτάκια, πακέτα από τσιγάρα, γόπες, χαρτιά, καπάκια, κλπ., αφήνοντας την περιοχή πραγματικά καθαρή.

Η ένθερμη συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες του Ξενοδοχείου, καθώς στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν Σύλλογοι και φορείς της περιοχής. Καταλυτική ήταν η αρωγή του Σώματος Ελλήνων Οδηγών στο σύνολο της διοργάνωσης, ενώ δυναμικό παρόν έδωσαν οι ιδρυτές και εμπνευστές του Συνεργατικού Δικτύου Τουρισμού Experience Corinthia, που υποστήριξαν επικοινωνιακά τη διοργάνωση, κ.κ. Σταύρος Κεφάλας και Δάφνη Μαυρομμάτη, η νέα Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας κ. Σοφία Φιλιππίδη Διακάκη, εκπρόσωποι και σπουδαστές από το ΙΕΚ «ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ», μέλη από το Χορευτικό Σύλλογο Αλμυρής Κορινθίας «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ», μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Ισθμίων, ενώ αξιοσημείωτο υπήρξε το γεγονός ότι το Γυμνάσιο Ισθμίων προσήλθε σύσσωμο, με πρωτεργάτη τον ίδιο το Διευθυντή κ. Μανώλη Παπαχριστοδούλου!

Τη δράση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρης Πέρρας και ο Ιερέας του Ι. Ναού Τιμίου Προδρόμου Κυρά Βρύσης π. Παρασκευάς Μπούλιαρης.

Επιπλέον η ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών ROLCO ΒΙΑΝΙΛ στήριξε την πρωτοβουλία και τα μηνύματα αυτής, διανέμοντας οικολογικά προϊόντα PLANET.

Τέλος, ακολούθησε γεύμα και φιλική συζήτηση.

Η εμπνεύστρια του εγχειρήματος, ιδιοκτήτρια και Γενική Διευθύντρια του Ξενοδοχείου Kalamaki Beach, κ. Μαριλένα Σταθοπούλου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα και δεσμεύτηκε αυτή η πρώτη περιβαλλοντική δράση να καταστεί η απαρχή για μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιούνται με τη συνεργασία όλο και περισσότερων συλλογικοτήτων και φορέων της περιοχής.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με μεγάλη επιτυχία η 1η περιβαλλοντική δράση του Ξενοδοχείου Kalamaki Beach Hotel στο Παλαιό Καλαμάκι Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator