Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού "LOUTRAKI 10K RUN 2017"

0Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού "LOUTRAKI 10K RUN 2017". Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου εκατοντάδες δρομείς συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις τετρακόσιες (400). Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων, τριών (3) χιλιομέτρων και ενός (1) χιλιομέτρου.

Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα κάτω από την επιβλητική θέα του ορεινού όγκου των Γερανείων. Νικητής του αγώνα δρόμου στα 10χλμ στους άνδρες ήταν ο Γιώργος Καλαπόδης με χρόνο 33΄50΄΄ αθλητής του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, στις γυναίκες η Πρισακάρου Κατερίνα με χρόνο 46'48'' αθλήτρια των Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας, ενώ στα 3 χλμ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κυριάκος Βούλγαρης με χρόνο 10'02΄΄, αθλητής του Α.Σ. ΣΙΣΥΦΟΣ Κόρινθος, στις γυναίκες η Παπαδημάτου Ευγενία με χρόνο 11'04΄΄ αθλήτρια του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και ο μαζικός αγώνας του ενός χιλιομέτρου με εκατοντάδες συμμετοχές και παιδικά χαμόγελα. Πληροφορίες για τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο http://www.myrace.gr/event/171/results.html.

Το "LOUTRAKI 10K RUN 2017" αποτελεί έναν αγώνα δρόμου εκτός σταδίου που προάγει την αξία της συμμετοχής, το αίσθημα του "ευ αγωνίζεσθε" και τη σημασία του εθελοντισμού. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα δρόμου ο οποίος έχει λάβει πιστοποίηση από την παγκόσμια ομοσπονδία Στίβου IAΑF και από την AIMS.

Με την ευχή να γίνει η διοργάνωση θεσμός για την πόλη του Λουτρακίου, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και η Δημοτική Αρχή, η Έφορος Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου & μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, κ. Βούλα Παχατουρίδου και ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου κ. Χαράλμπος Γεωργίου θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές που συμμετείχαν και ταυτόχρονα, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα και συγκεκριμένα:

· Τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και πραγματοποίηση του αγώνα,

· Τον Ιατρό του αγώνα, Δρ Κωνσταντάκη Κωνσταντίνο για την ιατρική κάλυψη που προσέφερε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα,

· Το 747 Ε.Τ.ΜΧ (Ειδικό Τάγμα Μηχανικού) για τους διασώστες, το ασθενοφόρο και το υλικό που μας παρείχε,

· Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου Κορίνθου που κάλυψε τον αγώνα με 13 εθελοντές Σαμαρείτες,

· Τους Διασώστες Κορινθίας και τον κ. Γέρου Παναγιώτη για την συμβολή του στον σχεδιασμό και τον συντονισμό του έργου των εθελοντών,

· Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) Τ.Τ. Λουτρακίου, τον ΙΒΥΚΟ Σύνδεσμο Λουτρακιωτών - Περαχωριτών, την Οργανωτική Επιτροπή του «ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ» και το Perachora Experience,

· Τον ΔΟΚΟΠΑΠ Μέριμνα για την παραχώρηση του ασθενοφόρου,

· Την εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ για τα υλικά διαχείρισης που μας παρείχε για τη μέγιστη δυνατή οδική ασφάλεια των αθλητών,

· Την εταιρεία ΝΕΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για τη χορηγία τους σε νερά και έμψυχο δυναμικό,

· Την Αθλητική Παιδική Κατασκήνωση SportCamp Λουτράκι για την υποστήριξή τους σε ανάγκες τροφοδοσίας των αθλητών,

· Το Loutraki Thermal Spa για τη χορηγία που προσέφερε στους συμμετέχοντες &

· Το Α.Τ. Λουτρακίου και την Διοικητή του, Αστυνόμο Β' κ. Μάρθα Μυστακίδου, όπως επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας παρείχαν.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου φιλοδοξούν στην καθιέρωση του αγώνα σε αθλητική διοργάνωση θεσμό που θα συμβάλλει στον αθλητικό χαρακτήρα του Δήμου μας και της πόλης του Λουτρακίου ιδιαίτερα, την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή και την ενίσχυση της εντόπιας αγοράς.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού "LOUTRAKI 10K RUN 2017""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator