«Αναίμακτος» επίλογος για την Μεταλλουργική… Τίτλοι τέλους στην Βιομηχανία!

0Πριν μερικά χρόνια, το ενδεχόμενο να πωληθεί η Μεταλλουργική Βιομηχανία Κεφαλοβρύσου, προκαλούσε θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο από την ακριτική επαρχία του Πωγωνίου αλλά από το σύνολο σχεδόν των φορέων του Νομού Ιωαννίνων!

Πριν μερικά χρόνια...
Γιατί σήμερα οι τίτλοι τέλους πέφτουν, χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία.
Καθοριστικής σημασίας για τον αναίμακτο επίλογο στην επιχείρηση ήταν η απόφαση της Κυβέρνησης για την μετάταξη του συνόλου των εργαζομένων σε άλλους φορείς του δημοσίου.
Και πριν από πέντε ημέρες καθορίστηκε επακριβώς η διαδικασία για την μεταφορά του προσωπικού. Η υπουργική απόφαση την οποία υπογράφει η Όλγα Γεροβασίλη δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και ως φορείς υποδοχής του προσωπικού ορίζονται οι υπηρεσίες του δημοσίου, των ανεξάρτητων αρχών, των φορέων της αυτοδιοίκησης και των νομικών προσώπων που ανήκουν στο δημόσιο.
Σημειώνεται ότι ήδη έχει γίνει διαγωνισμός για την πώληση της Μεταλλουργικής, από τον οποίο έχει προκύψει μόνο μία πρόταση. Μάλιστα οι γνωρίζοντες μιλούν για ευτελές τίμημα, το οποίο ανέρχεται στο κόστος των μετάλλων που βρίσκονται εντός του εργοστασίου, γεγονός που θυμίζει άλλη αποκρατικοποίηση μονάδας στην Ήπειρο.
Θεωρείται βέβαιο ότι μόλις η μεταφορά του προσωπικού κλείσει και τυπικά, θα γίνει το επόμενο βήμα.. Θα αποφασιστεί δηλαδή αν η Μεταλλουργική οδηγηθεί στον έναν και μοναδικό ιδιώτη που έχει εκφράσει ενδιαφέρον εξαγοράς ή θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός και θα επαναληφθεί.

Πηγή: epiruspost.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αναίμακτος» επίλογος για την Μεταλλουργική… Τίτλοι τέλους στην Βιομηχανία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator