Θα πάρει και... την Πόλη !!!

0Σχεδόν όλοι οι επιστήμονες που συμβάλουν στη διατύπωση της αρχής διατήρησης της ενέργειας, θεωρούν δεδομένο το αδύνατο της ύπαρξης του αεικίνητου.

Όλα αυτά γιατί δε γνωρίζουν τον... Δημήτρη Μπίτζιο !!!

Τον αεικίνητο πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Χιλιομοδίου Κορινθίας ο οποίος έκανε την αρχή το 2014 όταν φιλοξενήθηκε στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού "Πορεία ευθύνης" του νυν Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού ο οποίος με την επιλογή του αυτή δικαιώθηκε πανηγυρικά.

"Πρόεδρο των φτωχών" τον αποκαλούν αφού ο χαλκέντερος Δημήτρης βρίσκεται από την πρώτη μέρα της εκλογής του κοντά, αλλά κυρίως δίπλα στους αναξιοπαθούντες συγχωριανούς του δίνοντας λύσεις επί τόπου.

Οξυδερκής και πάντα σε εγρήγορση έλαβε μέρος και στις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας με εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Αυτή τη φορά ταράζει τα νερά με τη συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Ραψωματιώτη "Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα" όπου αναμένεται να κάνει και πάλι τη διαφορά.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα πάρει και... την Πόλη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator