ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Σικυωνίων δωρεάν διανομή τροφίμων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD".

Σε αυτή τη διανομή θα δοθούν, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του κάθε δικαιούχου, νωπά κρέατα και συγκεκριμένα:

- Κοτόπουλο

- Μοσχάρι

- Χοιρινό

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο τέρμα της οδού Κανελλοπούλου, πρωινές ώρες και οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να προσκομίσουν: α) την Εγκεκριμένη Αίτηση του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ και β) την Ταυτότητά τους.

Οι δικαιούχοι του Δήμου Σικυωνίων θα ενημερωθούν με SMS και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ακριβή ώρα παραλαβής.

Παρακαλούμε, όλοι οι ωφελούμενοι να προσέρχονται την ημέρα και ώρα που έχουν ενημερωθεί, για την αποφυγή συνωστισμού.

Σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να προσέλθει, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας του, με την αίτηση ΚΕΑ και την ταυτότητα του.

Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο), απαιτείται επιπλέον και εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator