Απολείπειν ο Θεός Βασίλη Νανόπουλο και ΝΔ στην Κόρινθο...!

0Ή αλλιώς χαιρέτα την Κόρινθο που χάνεις...
Την ίδια στιγμή που ο κ.Νανόπουλος, δήλωνε υπομειδιώντας ότι στηρίζει εξίσου τους κκ.Λουζιώτη, Σπηλιωτακάρα και Πιτσάκη, στο επιμελητήριο, πίσω από τις κουρτίνες, παιζόταν η τελευταία πράξη του δράματος της ΝΔ της Κορίνθου.
Με "συμπέθερο" γενικό γραμματέα (όχι τον Δέδε), στηνόταν μία ανίερη συμμαχία μεθοδικά για το επιμελητήριο.
Πριν από 25 ημέρες στο επιμελητήριο είχαν κληθεί παράγοντες της αγοράς για να τους γίνει σχετικό μασάζ και να αποδεχθούν την Αριστερο-δέξια συμμαχία Σπηλιωτακάρα, Κουκουλάκη με τους Λιβάνη και Πανταζή.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ χωρίς να φαίνεται στο προσκήνιο ευλόγησε τον ανίερο γάμο ανάμεσα στα δύο δεξιά του χέρια με τους ακτιβιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο καλή πρόθεση και αν έχει κάποιος θα πρέπει να είναι επικίνδυνα χαζός για να μην καταλάβει ότι ΠΟΤΕ δεν θα πήγαινε ο κ.Κουκουλάκη, ιδιαίτερα, κόντρα στις επιθυμίες αλλά και τις φιλοδοξίες του κ.Νανόπουλου.
Ο κ.Κουκουλάκης είναι εντελώς γνωστό ότι αποτελεί το alter ego του κ.Νανόπουλου.
Η επιθυμία του κ.Νανόπουλου είναι για αυτόν διαταγή.
Πριν λίγο καιρό είπα στον κ.Νανόπουλο: "Όπου πάνε οι Κουκουλάκης-Σπηλιωτακάρας, εκεί θα στηρίζεις και εσύ"
Μου απάντησε: "Είναι οι άνθρωποι που και η παρουσία τους πάντα σηματοδοτεί εμένα"...
Το συνοικέσιο πήγε καλά και ο γάμος προχώρησε με τον τίτλο: "Νέα Εποχή"...!
Είναι προσπάθεια του κ.Νανόπουλου να στήσει στην Κόρινθο το δικό "1989" και να πάρει τον δήμο Κορινθίων.
Ερωτηματικό παραμένει ποια κυρία έφτιαξε τα περίφημα κεφτεδάκια όπως τότε η Μαρίκα Μητσοτάκη...!

ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Οι φίλοι του κ.Λουτζιώτη έπεσαν από τα σύννεφα γιατί είχαν πιστέψει ότι θα πάρουν προίκα τον επιμελητηριακό μηχανισμό Νανόπουλου και πλέον βλέπουν ότι η κάθοδος τους θα είναι περιορισμένης εμβέλειας.
Ο κ.Σπηλιωτακάρας που πάντα ακούει τον αρχηγό ήξερε από καιρό το σχέδιο και περίμενε, τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ για να χρισθεί αρχηγός.
Ο κ.Μουρίκης είναι ούτως ή άλλως μισητό πρόσωπο στο περιβάλλον Νανόπουλου και είχε καιρό διαχωρίσει την θέση του.
Ο κ.Πιτσάκης δεν μάσησε και πρώτος πριν ένα μήνα ανακοίνωσε υποψηφίους με αποτέλεσμα να βρεθεί απέναντι από τους σχεδιασμούς Νανόπουλου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ κ.ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ;
Να πάρει την δέσμευση Λουζιώτη και Πιτσάκη ότι θα στηρίξουν για πρόεδρο τον κ.Σπηλιωτακάρα,έτσι ώστε να βγάλει αυτόν που έχει σχεδιάσει και να έχει το κεφάλι του ήσυχο με την συμφωνία των Συριζαίων συντρόφων
Στην ουσία ΔΙΑΛΥΕΙ την Νέα Δημοκρατία στην Κόρινθο για χάρη των προσωπικών του σχεδιασμών και έχει πολύ-πολύ ενδιαφέρον η άποψη του προέδρου Χρήστου Κορδώση και της νομαρχιακής του κόμματος πλέον
Ο Χρήστος Δήμας και ο Νίκος Ταγαράς βλέπουν περίλυποι τον εγκλωβισμό του κόμματος στην Κόρινθο και είναι αδύναμοι να αντιδράσουν.Όπως έχουν παγώσει και στην Πειραιώς στην Αθήνα με τα απίστευτα που συμβαίνουν στην Κόρινθο.

ΕΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΔ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
Η "Νέα Εποχή" με το αριστερο-φιλελέ κράμα της θα αποδειχθεί στις 10 Δεκεμβρίου, θα αποτελέσει το Κύκνειο άσμα της ΝΔ στον δήμο Κορινθίων.
Δεν είναι μία συμμαχία επιχειρηματιών με στόχο το καλό του επιχειρείν αλλά ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ που αδιαφορεί για το επιμελητήριο και στοχεύει στον δήμο Κορινθίων...!
Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κ.Σπηλιωτακάρα των γνωστών φιλο-Νανοπουλικών στελεχών του Επιμελητηρίου , θα είναι η επιτομή της τραγωδίας.
Ο κ.Νανόπουλος πλέον έχει 3 ορκισμένους εχθρούς πολιτικά μέσα απο τα σπλάχνα της παράταξης που έχουν όπως δείχνουν οι συνδυασμοί τους την δυνατότητα κοινωνικά και πολιτικά να εξαφανίσουν την "Συμμαχία Πολιτών", που θα τρέξει να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, που πάντα θα είναι απρόβλεπτη.

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...!
Είναι δεδομένο ότι ο κ.Νανόπουλος δημόσια θα ισχυρισθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με την μεθόδευση αυτή και θα τα ρίξει στην διαιτησία, δηλαδή σε μένα που γράφω την ανάλυση αυτή.
Είναι σαν να λέμε ότι ο κ.Κώστας Πνευματικός θα έκανε δικό του συνδυασμό και ο Αλέκος Πνευματικός απλά θα δημάρχευε και δεν θα ήξερε..τίποτα...!
Και πάμε στον Αλέκο Πνευματικό.
Ο πολιτικός χρόνος για έναν πολιτικό τελειώνει όταν τελειώνει και η τύχη του.
Ο δήμαρχος Κορινθίων, ενώ έχει άλλες δικές του σκοτούρες με την στάση 3-4 λοχαγών του, ξαφνικά βλέπει την ΝΔ να διαλύεται και την αντιπολίτευση να βρίσκεται στην δίνη της διάλυσης και όλο τον σοβαρό κόσμο της πόλης να τον βλέπει και πάλι ως την μοναδική αχτίδα πολιτικής σοβαρότητας.
Χωρίς καν να κουνήσει το δαχτυλάκι του.
Η τύχη τον θέλει δήμαρχο και την επόμενη 4ετία...!

Υ.Γ: Ο κ.Νανόπουλος είναι επιστήμονας και καλός μάνατζερ και καλός πολίτης ,αλλά στα πολιτικά όχι απλά δεν το έχει αλλά διαρκώς αυτοτραυματίζεται. Δεν υπάρχει κάποιος να τον βοηθήσει στοιχειωδώς;;;
Γράφει μόνος του τον επίλογο με τον δήμο Κορινθίων...!

ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΝ

.............Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,
πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
κι αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις. 

Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Οκτώβριος 2017
Street Life
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απολείπειν ο Θεός Βασίλη Νανόπουλο και ΝΔ στην Κόρινθο...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator