Με τα παιδιά του Ακη θα φτιάξει το «νέο» η Φώφη;

0
Για τους γνωρίζοντες τις τάσεις του εκλογικού σώματος, το ΠΑΣΟΚ κατακρημνίστηκε όταν βγήκαν στο φως τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών.

Όλες οι δημοσκοπήσεις εκείνης της εποχής, το επιβεβαιώνουν αυτό.

Η κληρονομιά του Ακη, σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού πάντα, πέρασε ως έχει στη Φώφη Γεννηματά. Τόνια Αντωνίου, Παντελής Καμάς, Θάνος Μωραϊτης, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του επιτελείου της .

Με αυτά τα «υλικά» θα φτιάξει το «νέο» και θα δώσει ώθηση στην κεντροαριστερά;

Προφανώς, αν μπορούσε να το κάνει, θα είχε γίνει εδώ και καιρό και δεν θα «κολλούσε» την Δημοκρατική Συμπαράταξη στο 7% με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ελεύθερη πτώση.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με τα παιδιά του Ακη θα φτιάξει το «νέο» η Φώφη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator