ΣΥΡΙΖΑ: το ανώτατο στάδιο της μεταπολιτευτικής παρακμής

0Το πρόσφατο περιστατικό ξεπεσμού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να γυρνοβολά στο Λονδίνο και σε εκεί καζίνο ενώ το στράτευμα πένεται, ακολούθησε τις ζεϊμπεκιές του υπουργού Κουρουμπλή στο πάρτι του λαθρεμπόρου που ρύπανε ανεπανόρθωτα τον Σαρωνικό κόλπο. Είναι χάντρες στο κομπολόι που μετρά και τις ζεϊμπεκιές της Δούρου στο γλέντι του Τσοχατζόπουλου και τα τραπεζώματα του διαπλεκόμενου Καλογρίτσα στον Α. Παπανδρέου.

Το ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση συμμαχεί με κάθε ΠΑΣΟΚιάς ή ΝΔιάς καρύδι, γλύφει και κρεμιέται από κάθε Μέρκελ ή Σόιμπλε, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Έχει ιδεολογικό υπόβαθρο τον φθόνο σε κάθε δημιουργία-επειδή είναι ιδιωτική-και πολιτικό στόχο την εξοντωτική φοροαρπαγή-όπως διαστρέφει την δίκαιη αναδιανομή, καταφεύγει σε κάθε δολιότητα (εκμετάλλευση λαθρομετανάστευσης) και ευτέλεια (οικειοποίηση ΜΚΟ).

Αυτή η κυβέρνηση που στελεχώνεται από τα απολιθώματα του ΚΚΕ εσωτ. και τους προσκυνημένους της ΚΝΕ και από τα βαθιά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, που συμμαχεί με την λούμπεν Δεξιά, είναι, ο βόρβορος της «μεταπολίτευσης». Όπου πάνω στην ομόφωνη και ομόθυμη προδοσία της Κύπρου και, στην διανεμητική εκποίηση της οικονομίας με τις κρατικοποιήσεις και τους συνδικαλιστές, δρομολογήθηκε η τωρινή οικονομική και κοινωνική διάλυση της πατρίδας μας, υπό το κράτος των δανεικών και των δανείων, της κατανάλωσης και της φιγούρας, του παρασιτικού καρκίνου.

Η ζωή όμως θέλει να προχωρήσει. Είτε θα την ακολουθήσουμε είτε θα μας εγκαταλείψει. Δε μπορεί να χορεύουμε όπως χτυπά το ντέφι των τοκογλύφων που με τα τσιράκια τους μας έχουν «λογιστικοποιήσει» την πολιτική και την καθημερινότητά μας, δε μπορεί να έρπουμε να οικτίρουμε να λουφάρουμε να ζητιανεύουμε, επ’ αόριστον. Η κόπρος του ΣΥΡΙΖΑ ας γίνει λίπασμα της ανασύνταξης και αναγέννησης της κοινωνίας και του έθνους μας.

Πέραν από την αξιοπρέπεια υπάρχει και η Ιστορία μας.

Νίκος Καραβαζάκης
Βήμα Σαρωνικού
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΡΙΖΑ: το ανώτατο στάδιο της μεταπολιτευτικής παρακμής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator