Τάσος Κυριακούδης - Ένας σοβαρός επιχειρηματίας στο πλευρό του Σωτήρη Μουρίκη για το Επιμελητήριο Κορινθίας

0



Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια γειτονιά της Αθήνας, και είχα την ευτυχία να ανδρωθώ δίπλα σε έναν πατέρα δραστήριο και δημιουργικό που αγαπούσε το επάγγελμα του. Αυτή η εικόνα με έκανε να τον έχω πρότυπο για το επαγγελματικό μου μέλλον και όχι μόνο, αφού κοντά του έμαθα τα "μυστικά" και την τέχνη του επαγγέλματος μας και έβαλα σκοπό μου να κρατήσω ανοιχτή την επιχείρηση μας και να την αναπτύξω όσο μπορώ, κόντρα σε ολη την οικονομική ύφεση και τον διωγμό που βιώνει σήμερα η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Θέλω να πιστεύω ότι τα καταφέρνω, πάντα με την σύμπραξη άξιων συνεργατών. Πριν λίγες μέρες όταν ο φίλος και συνεργάτης Σωτήρης Μουρίκης με κάλεσε να τον τιμήσω με την παρουσία μου στην εκδήλωση που θα έκανε στο Επιμελητήριο για την παρουσίαση των συναδέλφων που θα στελεχώσουν την προσπάθεια του για την διεκδίκηση του επιμελητηριου, είπα στον εαυτό μου: Τάσο πρέπει να πας ο Σωτήρης είναι φίλος και πρέπει να τον τιμήσεις, δεν σας κρύβω όμως ότι σκέφτηκα ότι θα είναι ίσως ενα χαμένο απόγευμα από τη δουλειά, αφού φοβόμουν ότι θα ακούσω για άλλη μια φορά μεγαλόπνοα θεωρητικά σχέδια για την επιχειρηματικότητα, την στιγμη που κινδυνεύει να εξαφανιστεί ο πρωταγωνιστής της που δεν είναι άλλος από την μικρή υγιή ελληνική επιχείρηση. Η σκέψη αυτή εξανεμίστηκε την στιγμή που ανέβηκε ο Σωτήρης στο βήμα και δεν περιορίστηκε απλά στο να προτείνει κάποιες σκόρπιες λύσεις για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας, το πάγωμα της υπεροφορολόγησης ή την αναγκαιότητα θέσπισης φοροελαφρύνσεων, αλλά ανέπτυξε το συνολικό όραμα του για το επιχειρείν. Γι αυτό δεν διστασα ούτε λεπτό να του σφίξω το χέρι ζητώντας του να συμμετέχω δίπλα του και να τον βοηθήσω στην προσπάθεια του για ενα νέο και σύγχρονο επιμελητηριο, με πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο τον επιχειρηματία.

Αυτός ο άνθρωπος,με το σχέδιο του για το Επιμελητήριο μου έδωσε μια νέα ελπίδα, με ατσαλωσε σαν επιχειρηματια να ταχθω δίπλα του, αφού βρήκα το στοιχείο της έμπνευσης που λείπει στις μέρες μας, και θα αγωνιστώ με αυτον ως μπροστάρη, που είναι και ο ίδιος

Επιτυχημένος επιχειρηματίας, για να αναβιώσει εκ νέου ο θεμέλιος λίθος της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας που είναι η μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση που για μας δεν ειναι απλά η δουλειά μας, είναι το δεύτερο σπίτι μας!

Ποιος είναι ο Τάσος Κυριακούδης

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά το 1966 με την ίδρυση της ομώνυμης εταιρείας με τα διακριτικά «THEO-MARINE».
Σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια του κ. Αναστάσιου Κυριακούδη, με ειδίκευση στις μηχανές θαλάσσης, με έδρα πλέον την Κόρινθο.
Οι άρτιες τεχνικές γνώσεις του κ. Κυριακούδη είναι σίγουρο πως θα λύσουν ακόμα και το πλέον δύσκολο πρόβλημα με το οποίο θα έρθουν αντιμέτωποι. 
Έχει σπουδάσει μηχανικός [Μ.Ε.Κ] είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών 8 και 11 ετών.
Οι εταιρείες οι οποίες έχουν εμπιστευθεί την εταιρεία του κ. Κυριακούδη περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις: Mercury (Optimax, Verado), Mariner, Tohatsu, Mercruiser, Cummins, Quicksilver, Arvor, Chaparral, Robalo, Valiant ενώ σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λίστα με τις συνεργαζόμενες εταιρείες.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τάσος Κυριακούδης - Ένας σοβαρός επιχειρηματίας στο πλευρό του Σωτήρη Μουρίκη για το Επιμελητήριο Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator