Σωκράτης Λελέκος: "Το αύριο δε μπορεί να περιμένει" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Στα χρόνια που πέρασαν , προσπάθησα να συνεισφέρω στη ζωή της πόλης που γεννήθηκα σαν ενεργός πολίτης , με την πρόθεση να φανώ χρήσιμος σε όποιο πεδίο μπορούσα και πίστευα ότι είχα δυνατότητα.

Οι καιροί αλλάζουν, οι προκλήσεις που ξεπροβάλουν στον ορίζοντα, κάθε φορά μεταμορφώνονται και σίγουρα … σε «προκαλούν» ν` αφήσεις κι εσύ το αποτύπωμά σου.

Πρέπει αδιαμφισβήτητα να υπάρχει η φλόγα, η διάθεση , η όρεξη να μπεις στη διαδικασία –που κάποιοι αποκαλούν «μάχη» λες και ξεκινούν για πόλεμο. Εγώ θα το έλεγα πιο σεμνά , αναμέτρηση με τις προκλήσεις του μέλλοντος. Η εσωτερική ανάγκη που κάθε φορά σε κεντρίζει να είσαι «εκεί» , να βάλεις το λιθαράκι σου . Κι αν μπορείς πάρα πάνω, να μην σκεφτείς να το αφήσεις για μετά για.. «οικονομία» .

Είναι ηθικό καθήκον του κάθε ενεργού πολίτη να παίρνει θέση και να στοιχίζεται με συμπολίτες που έχουν τις ίδιες ανησυχίες , χωρίς να περιορίζει την δυνατότητα της επεμβατικής πρωτοβουλίας. Αυτό είναι υποχρέωση.

Αισθάνομαι φίλοι, ότι ήρθε η ώρα, οι προκλήσεις, τα ποικίλα θέματα, το Αύριο, δεν μπορεί να περιμένει…


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σωκράτης Λελέκος: "Το αύριο δε μπορεί να περιμένει" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator