Το πρόγραμμα της ΔΕΠ για το Επιμελητήριο Κορινθίας

0
Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Οι επιμελητηριακές εκλογές, θα διεξαχθούν για άλλη μία φορά υπό το βάρος μιας εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής κατάστασης του ελληνικού επιχειρείν. Για εμάς οι εκλογές αποτελούν μοναδική ευκαιρία επιλογής ικανών και αξιόλογων προσώπων που θα μπορούν να εκπροσωπήσουν επαξίως την επιχειρηματικότητα, σε έναν δοκιμασμένο θεσμό.

Σας καλώ, να σταθείτε όλοι δυναμικά δίπλα στην ΔΕΠ και να συμβάλετε ενεργά σε μία επίπονη, αλλά προς όφελος όλων κοινή προσπάθεια.

• Για να αντιμετωπίσουμε σε μία δύσκολη περίοδο τις μεγάλες προκλήσεις που αναδύονται για τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας.

• Για να διαμορφώσουμε τις ευκαιρίες εκείνες στις οποίες έχουν δικαίωμα όλοι να ενημερώνονται άμεσα και να συμμετέχουν ισότιμα.

• Για να μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες και να είμαστε όλοι παρόντες στο τοπικό, εθνικό και διεθνές επιχειρείν του μέλλοντος.

Με τη παρούσα επιστολή, σας καλώ στη μαζική συμμετοχή σας στις επιμελητηριακές εκλογές, που θα επιβεβαιώσει τη δυναμική των επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης της Κορινθίας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Σωτήρης Μουρίκης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πρόγραμμα της ΔΕΠ για το Επιμελητήριο Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator