Σ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» - ΒΙΝΤΕΟ

0



80+ υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό μας – Πως εκτιμούμε τις αναλύσεις που μας χρίζουν ως φαβορί για τη νίκη – Δεν θα ακολουθήσουμε στον εκλογικό γκρεμό τους τοπικούς «κομήτες»

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Θ. Τσαρμπό παραχώρησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Μουρίκης. Στη συνέντευξη ο κ. Μουρίκης αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν φαβορί για την προεδρία τονίζοντας ότι αυτές είναι τάσεις της στιγμής.

Δεν μένουμε σε αναλύσεις και εντυπώσεις. Νιώθουμε την υποστήριξη σοβαρών τοπικών επιχειρηματιών και αυτό μεταφράζεται και στη συμμετοχή αφού αναμένεται οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας να ξεπεράσουν τους 80, αριθμό αρκετά υψηλότερο του αναμενόμενου.

Ο κ. Μουρίκης συνεχάρη τον ανθυποψήφιο για την προεδρία κ. Δ. Ραψωματιώτη που σε συνέντευξη του συνεχίζει να τονίζει την ανάγκη της «συνεργασίας που θα επιβάλλει το αποτέλεσμα». Ο κ. Μουρίκης υπενθύμισε δε ότι βασικός άξονας και της δικής του καμπάνιας είναι οι συνέργειες.

Αισθανόμαστε ότι αργά αλλά σταθερά οι υπόλοιποι υποψήφιοι έρχονται όλο και πιο κοντά στις θέσεις μας σχετικά με τη συνεργασία όλων και φυσικά καλωσορίζουμε μία τέτοια εξέλιξη.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατανοούμε την αγωνία έτερου υποψήφιου για την προεδρία να μας προκαλέσει με αναφορές και δημοσιεύματα παραπολιτικής απόχρωσης, στην προσπάθειά του να κερδίσει πόντους αναγνωρισιμότητας ως μια σοβαρή εναλλακτική λύση.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν το δρόμο που οδηγεί στον εκλογικό «γκρεμό». Οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν θα επιβραβεύσουν τους τοπικούς «κομήτες», αλλά σοβαρούς επαγγελματίες οι οποίοι δίνουν υπόσταση στη λέξη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator