Δικηγορικό Γραφείο Αντώνη Παππά: "Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και αποκαθιστά τη μνήμη του Νίκου"

0




Δικηγορικό Γραφείο Αντώνη Ι. Παππά
Αδειμάντου 53, 20131 Κόρινθος
Τηλ: 27410 22820 – Fax: 27410 75177

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Απόφαση στην υπόθεση της δολοφονίας του Νίκου Ζαφειρόπουλου

Αντώνης Παππάς
Στις 27 Σεπτεμβρίου το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ναυπλίου έκρινε ένοχη την 22χρονη για την ανθρωποκτονία του πολυαγαπημένου μας Νίκου Ζαφειρόπουλου.

Έκρινε ότι τον σκότωσε από πρόθεση και βρισκόμενη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της επέβαλε την ποινή της 15ετούς κάθειρξης, χωρίς αναστολή.

Της αναγνώρισε βέβαια το ελαφρυντικό ότι τέλεσε το ειδεχθές αυτό έγκλημα όχι για να αμυνθεί, ούτε από πλάνη αλλά ούτε από προηγούμενη συμπεριφορά του Νίκου, αλλά για να προστατέψει τα αγαθά, όπως αυτή τα κατανοεί από το δικό της κώδικα.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Ζαφειρόπουλου εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόφαση αυτή, στο μέτρο που με αυτήν επιβεβαιώθηκε ότι ο Νίκος έπεσε θύμα ψυχρής δολοφονικής ενέργειας, από ένα άτομο που, απλώς, έτσι της επέβαλλε ο κώδικάς της.

Επιπλέον, εκφράζει την αγανάκτησή της για τις προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες των ‘‘οργανωμένων υποστηρικτών της δολοφόνου’’ (!!!) και των έμμισθων κονδυλοφόρων τους.

Προσπάθησαν έμπρακτα να επηρεάσουν την κρίση της Δικαιοσύνης αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στοιχήθηκαν όλοι αυτοί μπροστά από τη δολοφόνο και με ψευδομάρτυρες προσπάθησαν να την αθωώσουν, χαρακτηρίζοντας το Νίκο βιαστή και αυτήν θύμα.

Γνωρίζουν καλά όσοι έχουν δει τα στοιχεία.

Γνωρίζουν και αυτοί:

Ο Νίκος έπεσε θύμα ψυχρής δολοφονικής ενέργειας.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια που επιβεβαιώθηκε από την απόφαση και αποκαθιστά τη μνήμη του Νίκου. Ζητάμε από όλους τους εμπλεκόμενους και απασχολούμενους με το θέμα να επιδείξουν το ελάχιστο απαιτούμενο αίσθημα σεβασμού στη δικαιοσύνη.

Απαιτούμε όμως να σεβαστούν το πένθος μας και, κυρίως, τη μνήμη του Νίκου.

Δεν ανεχόμαστε πλέον τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

Αρκετά!!!

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος της Οικογένειας
Αντώνης Ι. Παππάς
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δικηγορικό Γραφείο Αντώνη Παππά: "Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και αποκαθιστά τη μνήμη του Νίκου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator