Τι να σκέφτονται οι απελπισμένοι έμποροι οι αγρότες και οι άνεργοι της Κορινθίας Μαρία;;;

0



Η Μαρία Θελερίτη ασχολείται με "την ουσιαστική κατοχύρωση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των διεμφυλικών ατόμων"... το διατυμπανίζει με δελτία τύπου και οι Κορίνθιοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο την ψήφισαν... Τα σχόλια δικά σας.

Από το γραφείο τύπου της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μ. Θελερίτη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η βουλεύτρια Κορινθίας κ. Μ. Θελερίτη στην ομιλία της στην ολομέλεια της βουλής στη συζήτηση για το  σχέδιο νόμου του Υπουργείου  Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου – Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ανέφερε ότι η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελεί σημαντικό σταθμό στην μακρά πορεία για την θεσμική αναγνώριση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στη χώρα μας και παράλληλα δίνει το στίγμα της κυβέρνησης για την ενίσχυση του κράτους δικαίου. Δεν αφορά μόνο τη συμμόρφωση σε συστάσεις διεθνών οργάνων αλλά  κυρίως την ουσιαστική κατοχύρωση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των διεμφυλικών ατόμων.

Απαντώντας επίσης σε συντηρητικές αντιλήψεις, κακοποιητικά σχόλια και ανησυχίες που εκφράστηκαν μήπως η νομοθετική κατοχύρωση δικαιωμάτων στα τρανς άτομα καταφέρει ανεπανόρθωτα πλήγματα στα θεμέλια κοινωνίας, ή ενέχει κίνδυνο να αλωθεί το άβατο του Αγίου Όρους ή συμβάλλει στο να πληγεί ο αθλητισμός, διευκρίνισε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 5, και μετά την διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου, εξακολουθούν να συνοδεύουν το πρόσωπο οι υποχρεώσεις και οι όποιες ευθύνες είχε πριν την διόρθωση. Επομένως οποιαδήποτε υπόνοια ότι το ένα πρόσωπο αλλάζει φύλο για να χαθούν τα ίχνη του και να εξαφανιστούν επιβαρυντικές καταστάσεις ρυθμίζεται ρητά…».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι να σκέφτονται οι απελπισμένοι έμποροι οι αγρότες και οι άνεργοι της Κορινθίας Μαρία;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator