Κακόμοιρε Αλέξη...

0



Πραγματικά, αυτό που συμβαίνει με την κυβέρνηση και τις διαρροές που κάνει στα δικά της μέσα ενημέρωσης, μας ξεπερνά. Όποιος ρίξει μια ματιά στις εφημερίδες κι όποιος δει από το πρωί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε θα νομίσει ότι έγινε ο… Ντάισελμπλουμ πρωθυπουργός. Μα τέτοια αποθέωση για τον Ολλανδό που έβριζαν μέχρι πρότινος; Ο ίδιος άνθρωπος δεν είναι που οι ίδιοι άνθρωποι χαρακτήριζαν «χοιροτρόφο, αποτυχημένο οικονομολόγο, γιουσουφάκι του Σόιμπλε και ανθέλληνα;» Όλοι αυτοί δεν πανηγύριζαν όταν ο Βαρουφάκης του… την είπε και έκανε περήφανη την Ελλάδα;

Ο ίδιος Γερούν δεν είναι που οι κυβερνώντες, αριστεροί και ψεκασμένοι, δεν ήθελαν να συναντήσουν; Μ’ αυτόν τον τύπο δεν τα είχαν βάλει όλα τα μίντια του ΣΥΡΙΖΑ;

Κι όμως, επειδή δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Τσίπρα και ζήτησε εξάντληση της τετραετίας αίφνης έγινε ο καλύτερος φίλος της Ελλάδας. Μα πόσο υποκριτές μπορεί να είναι;

Λέει μια εφημερίδα ότι ο πρόεδρος του Eurogroup«τάπωσε» τη Νέα Δημοκρατία επειδή ζητά εκλογές ενώ αυτός τις θέλει το 2019. Λέει ο Μπαλάφας, ένας πρώην επαναστάτης της φακής που είναι άγνωστο ποια είναι η δουλειά που κάνει σε κάποιο υπουργείο που του ανέθεσαν, ότι ο Ντάισελμπλουμ ήρθε απλά στη γραμμή της κυβέρνησης. Ήτοι, υποχώρησαν οι δανειστές και τους… τσάκισε ο Αλέξης με την ηγετική του παρουσία και την πολιτική του.

Κάποιοι, όπως ο Τζανακόπουλος και η χρεοκοπημένη Αυγή μας προετοιμάζουν και για… κοινωνικό μέρισμα στο τέλος του χρόνου. Θα μοιράσουν δηλαδή, ας πούμε 500 εκατ. ευρώ στους φτωχούς και θα βρουν έναν άλλον τρόπο για να πάρουν διπλά και τριπλά. Ό,τι έκαναν και πέρυσι με τη 13ησύνταξη την οποία έδωσαν και την πήραν πίσω πολλαπλάσια.

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι τους. Αν νομίζουν οι ψευτοαριστεροί ότι αυτοί έμειναν σταθεροί στις θέσεις τους και έκαναν πίσω οι δανειστές, τότε είναι κι επισήμως για γέλια. Αν νομίζουν ότι με το να αποθεώνουν τον Γερούν ή τον Σόιμπλε και οσονούπω και τον Τόμσεν θα μας αποδείξουν πόσο υποτακτικοί είναι, δεν χρειάζεται. Τους έχουμε πάρει χαμπάρι ότι βρίσκονται στα τέσσερα ή έρπουν σαν τα φίδια.

Η αλήθεια είναι ότι οι δανειστές λένε καλά λόγια γιατί βρήκαν τους πιο ξεφτιλισμένους πολιτικούς της Ελλάδας, που περνάνε τα μέτρα χωρίς κοινωνική αντίδραση. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος απογοητεύτηκε, σιχάθηκε την πολιτική, είναι απαισιόδοξος για το μέλλον και δεν θέλει να συμμετέχει στη διαμόρφωση μιας καλύτερης πατρίδας.

Ωστόσο, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, το 2018 ή το 2019 η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική. Ο κόσμος δεν παίρνει πλέον τις πέτρες για να τις πετά στη Βουλή, επειδή αυτός ο κόσμος μπήκε και καρεκλώθηκε στη Βουλή. Ο υπόλοιπος θα απαντήσει στον Τσίπρα με τον τρόπο που ξέρει καλά, με την ψήφο του, με την αποδοκιμασία του. Μόνο μην κάνει το λάθος ο σοφός λαός και δημιουργήσει σκηνικά πολιτικού χάους που η χώρα δεν μπορεί να αντέξει.

Αν πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να θεωρούν καλή πολιτική την υποτέλεια, την υποχωρητικότητα και την ανικανότητα στο να βρουν διαφορετικές λύσεις, τότε θα πρέπει να ξέρουν ότι προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στη χώρα.

Γιατί αυτοί που έβριζαν κάποιους που έλεγαν «Γερούν γερά», τώρα να λένε με ιερή συγκίνηση «Γερούν είσαι φίλος μας», θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Κακόμοιρε Αλέξη... πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστείς;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κακόμοιρε Αλέξη..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator