Μαθήματα Οινογνωσίας στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου

0




H Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων με την έναρξη της οινικής σεζόν 2017-2018, ξεκινά νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων οινογνωσίας, απευθυνόμενη τόσο στο οινόφιλο κοινό όσο και στους επαγγελματίες της εστίασης, που θέλουν να ανακαλύψουν περισσότερα για το μαγικό κόσμο του κρασιού.

Η διεξαγωγή των σεμιναρίων θα γίνει σε έναν εξαιρετικό πολιτιστικό χώρο, αυτόν του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Βάσου Πετρόπουλου- Παν.Γαρταγάνη, στην Κόρινθο (Ερμού 1 & Σεφέρη, λιμάνι Κορίνθου).

Το κρασί (με πρωταγωνιστή το Αγιωργήτικο και τη μακραίωνη ιστορία του) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και του πολιτισμού του Νομού Κορινθίας, και η Λέσχη μας βρήκε το Ιστορικό- Λαογραφικό Μουσείο, ως τον καλύτερο χώρο γνώσης και εκπαίδευσης πάνω σε αυτό!

Έναρξη 1ου κύκλου: Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ώρα προσέλευσης 6.00 μμ
Χώρος διεξαγωγής: Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο (Ερμού 1& Σεφέρη, λιμάνι Κορίνθου)

Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων:

-Kορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων: 27410 23422 - 6977451531 (Iωάννα Δαβλέρη)

-Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου: 27410 25352
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαθήματα Οινογνωσίας στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator