ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ "ΑΝΕΜΗ": Πρόσκληση για την θεατρική παράσταση στο Κιάτο

0Η Θεατρική Σκηνή Κορίνθου ‘ΑΝΕΜΗ’ σας προσκαλεί στην Θεατρική της παράσταση στο έργο ‘Κατά Φαντασίαν Ασθενής’ του Μολιέρου στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου στις 12 Νοεμβρίου 2017 ώρα 20:30.

Η Θεατρική Σκηνή Κορίνθου ‘ΑΝΕΜΗ’ στην φετινή της περιοδεία παρουσίασε το έργο σε πολλά χωριά του Ν.Κορινθίας καθώς και σε Πανελλήνια Θεατρικά Φεστιβάλ με διακρίσεις όπως στους Μολάους και Αιτωλικό.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία σας!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ "ΑΝΕΜΗ": Πρόσκληση για την θεατρική παράσταση στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator