Επιδότηση εγκληματικότητας!

0Ο επενδυτής εν Ελλάδι χρειάζεται γνώσεις στις κλειδαριές, ταλέντο στο ρεσάλτο, ταχύτητα στο σούφρωμα και κρατική κάλυψη

Στο ΦΕΚ 100 της 16ης Φεβρουαρίου 2010 (τεύχος τρίτο) διαβάζουμε ότι «χαρίζεται το υπόλοιπο της ποινής» ενός αξιότιμου κυρίου που είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια καθείρξεως «για πώληση, διανομή, αγορά, εκχώρηση, μεταφορά, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών». Ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης αποφάσιζε μαζί με τους συντρόφους του να κάνει το ανθρωπιστικό καθήκον του και να αποτυπώσει την αγαθοεργία σε Φύλλο Εφημερίδος Κυβερνήσεως.

Από τον Χάρη έως σήμερα κύλησε πολύς κοκκινόμαυρος, παχύρρευστος και γλοιώδης σοσιαλισμός στα ρυάκια της ελληνόφωνης αποικίας, αλλά οι παραδόσεις τηρούνται κατά γράμμα. Για ανθρωπιστικούς (πάντα) λόγους αλλά και για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές συνέχεια ψηφίζονται στην άσπιλη Βουλή μας νομοθετήματα για μείωση ποινών σε διάφορους τύπους εγκλημάτων και ταχεία αποφυλάκιση για αρκετούς ποινικούς. Φυσικά, αν γίνεται έτσι η αποσυμφόρηση των φυλακών, προκαλείται συμφόρηση στα νεκροταφεία από τα θύματα των μπουμπουκιών και στα νοσοκομεία από τους τραυματίες, τους αλαλιασμένους στο ξύλο ληστευθέντες. Τούτο, φυσικά, δεν πειράζει τους κυβερνώντες - κάθε άλλο. Αυτό δείχνουν να επιδιώκουν. Δηλαδή, οι μόνοι ευνοημένοι από τις αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις είναι οι ποινικοί - εκτός από τους συλληφθέντες για οφειλές στην τρόικα (συγγνώμη, στην Ελληνική Δημοκρατία).

Η μέθοδος της ενθάρρυνσης της εγκληματικότητας δεν είναι σημερινή. Οι βασικοί εμπνευστές της ήταν οι Οθωμανοί δυνάστες. Σχεδόν επέτρεπαν την ύπαρξη οργανωμένου εγκλήματος για να ελέγχονται διά του τρόμου οι ραγιάδες. Οταν κάποιος κλέφτης συγκέντρωνε μεγάλη δύναμη και απειλούσε στα σοβαρά την παγιωμένη στρατιωτική ισορροπία, οι Οθωμανοί έρχονταν σε συνεννόηση μαζί του και τον καθιστούσαν αρμ
ατωλό, δηλαδή επικεφαλής ομάδας ένοπλων χριστιανών που επέβλεπαν την τήρηση της τάξης σε μια περιοχή! Μ’ αυτήν τη μέθοδο ο κλέφτης κέρδιζε χρήματα και εξασφάλιζε αμνηστία, ενώ οι Τούρκοι προσέθεταν στις δυνάμεις τους τα μπόλικα τουφέκια του πρώην ποινικού.

Και σήμερα Τουρκοκρατία έχουμε, αλλά συγκαλυμμένη. Το έγκλημα επιδοτείται από το κράτος με χρόνια ελευθερίας. Εκεί που ο «Χ» διαρρήκτης επέπρωτο να καθίσει δυο τρία χρόνια στην μπουζού, τώρα δεν θα καθίσει ούτε μέρα!

Ομορφος κόσμος...

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιδότηση εγκληματικότητας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator