ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ «ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ» ΚΑΙ ΤΗΣ «28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»

0Γίνεται γνωστό ότι, με αφορμή τις ιστορικές Επετείους των «Βαλκανικών Πολέμων 1912-13» και του «’’ΟΧΙ’’ του 1940», το Σάββατο 28η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7.00 το απόγευμα, στην «Κροκίδειο Αίθουσα» (δίπλα στην παλιά Ιερατική), η Ιερά Μητρόπολη μας και τα Εκπαιδευτήρια «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» διοργανώνουν «Εκδήλωση Τιμής», η οποία εφέτος θα εί­ναι α­φι­ε­ρω­μέ­νη στην εποποιΐα 1912-1913 (Βαλ­κα­νι­κοί Πό­λε­μοι), και θα πε­ρι­λαμ­βά­νει:
  • Ο­μι­λί­α από τον Αρ­χιμ. κ. Με­λέ­τι­ο Κουράκλη, Σχη (ΣΙ), Δι­ευ­θυν­τή Δι­εύ­θυν­σης Στρα­τι­ω­τι­κών Ι­ε­ρέ­ων του Γε­νι­κούΕ­πι­τε­λεί­ου Στρα­τού, με θέ­μα: «Η πα­ρου­σί­α και το έρ­γο των Στρα­τι­ω­τι­κών Ι­ε­ρέ­ων στους Βαλ­κα­νι­κούς Πο­λέ­μους 1912-1913».
  • Από­δο­ση σχε­τι­κών τρα­γου­διών από την χο­ρω­δί­α των Εκ­παι­δευ­τη­ρί­ων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ».
  • Πα­ρα­δο­σι­α­κούς χο­ρούς Η­πεί­ρου, Μα­κε­δο­νί­ας και νη­σιών Αι­γαί­ου από το χο­ρευ­τι­κό τμή­μα των Εκ­παι­δευ­τη­ρί­ων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ».
Καλείσθε όλοι να παρευρεθείτε σ’ αυτήν την Εκδήλωση μνήμης και τιμής ως υπόχρεοι στους προγόνους μας, που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πολύπαθης Πατρίδας μας, αλλά και για να πληροφορηθείτε την προσφορά της Ελλαδικής Εκκλησίας και στους Βαλκανικούς Πολέμους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ «ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ» ΚΑΙ ΤΗΣ «28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator