ΚΙΑΤΟ: Στις καλύτερες πόλεις 2017 (Best city awards 2017) για τις αειφόρες αναπλάσεις και υποδομές

1Αναγνώριση, Προβολή και Επιβράβευση του Δημου μας... Το ΚΙΑΤΟ συγκαταλεγεται στις καλυτερες πόλεις 2017 (Best city awards 2017) για τις αειφόρες αναπλάσεις και υποδομές, οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών μας και των περιβαλλοντικών επιδόσεων της περιοχής μας.

Σπύρος Σταματόπουλος
Δήμαρχος Σικυωνίων
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Στις καλύτερες πόλεις 2017 (Best city awards 2017) για τις αειφόρες αναπλάσεις και υποδομές"
Vaggelis Chouselas είπε...

Η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου περιγράφει την πραγματικότητα του Δήμου με όρους και έννοιες που δεν αντιστοιχούν στην κοινή εμπειρία (δηλαδή την πραγματικότητα) λες και οι λέξεις μπορούν να δημιουργήσουν τα πράγματα..!!!
Ενας κόσμος κατασκευασμένος από τον λόγο π.χ. ο δήμος 4ος πανελλαδικά σε προγράμματα ΕΣΠΑ..!!! Κιάτο ..στις καλύτερες πόλεις 2017 για τις αειφόρες αναπλάσεις και υποδομές..!!!
αυτή η κατασκευασμένη "εικονική πραγματικότητα" πρέπει να επιβάλλεται στην συνείδηση των κατοίκων του δήμου μέσω του F/B ιστοσελίδων κλπ. για να καλύψει την γυμνή πραγματικότητα..
Μπράβο Σπύρο...καλά θα τα πας με τα Λάικ.... μην πιστεύεις όμως πως τρώμε όλοι σανό....
με εκτίμηση
ο πρώην Αντιδήμαρχός σου
Βαγγέλης Χουσελάς


6 Οκτωβρίου 2017 - 8:48 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator