"Έδωσε ψωμάκι στο λαό"

0"Έδωσε ψωμάκι στο λαό"...

Αυτή η φράση, την οποία επικαλούνται οι ισόβιοι θιασώτες του Ανδρέα, είναι δηλωτική της νοοτροπίας του λαού μας. Ενός λαού που περιμένει να επιβιώσει χάρη στις κρατικές παροχές, στους διορισμούς, στα ρουσφέτια, στη διαπλοκή και στην οκνηρία.

Όχι. Δεν είναι δουλειά του πολιτικού να δίνει ψωμάκι στο λαό. Αυτή είναι δουλειά του επαγγελματία ψεύτη και οχλαγωγού. Δουλειά του πολιτικού ηγέτη είναι να διαμορφώνει ικανές προϋποθέσεις ώστε ο λαός να παράγει. Να εργάζεται, να καινοτομεί και να επιχειρεί.

Το "ψωμάκι" πρέπει να είναι καρπός εργασίας με αντίκρισμα και όχι απότοκος αλόγιστων δανείων με στόχο την κατανάλωση.

Ο Ανδρέας το μόνο που κατάφερε ήταν να αναγάγει τη λαμογιά σε εθνικό σπορ.

Μάριος Μπρούσκος Στυλιανόπουλος
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Έδωσε ψωμάκι στο λαό""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator