ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ

0


 

Σχίνος 04/09/2017

Δίνουμε στην δημοσιότητα την από 25/08/2017 επιστολή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας με Αριθ. Πρωτ. 216523/49666, που αφορά στον ποιοτικό έλεγχο του πόσιμου νερού στο Σχίνο, Κορινθίας στις 9/8/17.

Διαβάστε την με προσοχή, και δείτε και τα μέτρα που ζητά η Περιφέρεια να ληφθούν ώστε να ταχτοποιηθεί το πρόβλημα της υδροδότησης του Σχίνου.

Από τις 25/8/17 ο Δήμος και η υπεύθυνη εταιρεία για το δίκτυο πόσιμου νερού, η ΔΕΥΑ Λουτρακίου, είναι ενήμεροι για την έκταση και το βάθος του προβλήματος.

Το μόνον που έχουν κάνει είναι να διαβεβαιώνουν για το τελείως αντίθετο, και να στοχοποιούν αδίκως μια μικρή ομάδα πολιτών ως τους κακούς ανθρώπους που θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο τους, να εξοντώσουν τους επαγγελματίες και ότι συκοφαντούν τις αρμόδιες υπηρεσίες που λειτουργούν σύννομα και υπεύθυνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι κάτοικοι του Σχίνου να θορυβηθούν και ανωνύμως και αυτοί να κατηγορούν αυτήν την ομάδα  ακριβώς για τα ιδία, διχάζοντας πάλι την μικρή κοινωνία του χωριού.

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες εν μέσω των διακοπών τους, ανέλαβαν το βάρος να κάνουν το αναγκαίο έργο ώστε να λυθεί οριστικά το χρόνιο πρόβλημα του πόσιμου νερού, που έγινε αιτία διχασμού και μιζέριας άνευ λόγου.

Με μέθοδο και καλό συντονισμό άσκησαν πίεση, ενημέρωσαν  και ενεργοποίησαν σωστά τους κατοίκους για να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμα τους να  κολυμπούν σε καθαρή θάλασσα και  να έχουν επαρκές ασφαλές και ποιοτικά ελεγμένο πόσιμο νερό στις βρύσες τους, καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Κάτοικοι Σχίνου
Διονύσης Πετρόπουλος
Δημήτρης Δεσύλλας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator