Η ΑΝΕΜΗ και ο «ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ» έκλεισαν το θερινό κύκλο παραστάσεων με την παράσταση στο γραφικό Ελληνοχώρι

0Ένα ζωντανό μέρος , με φιλόξενους κατοίκους , με ενδιαφέροντα και κυρίως αγάπη για την τέχνη του θεάτρου. Από τον μεγαλύτερο , έως τον μικρότερο. Είχαμε τη χαρά να βρεθούμε μπροστά σ` ένα θερμό κοινό που , το δίχως άλλο … δεν άφηνε τίποτε να «πέσει κάτω» . Παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα τους ηθοποιούς και πάρα πολύ συχνά σχολίαζαν, και σχεδόν συμμετείχαν στην Παράσταση, σαν να ήθελα τάχα να επηρεάσουν την ροή των γεγονότων και… δεν φείδονταν ούτε γέλιου , ούτε επιδοκιμασίας , σε καμία στιγμή…

Πριν σβήσουν τα φώτα, διαρκούντος του τελευταίου χειροκροτήματος, δώσαμε την υπόσχεση που άλλωστε ήταν και διακαής επιθυμία μας, να επανέλθουμε με την καινούργια μας παράσταση, όταν αυτή είναι έτοιμη.

Η πρώτη καλή εντύπωση από την υποδειγματική φιλοξενία των οικοδεσποινών , ήρθε να επισφραγισθεί με την υπέροχη έκπληξη κατά τη διάρκεια του δείπνου που μας παρέθεσε ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Ελληνοχωρίου ! Οι διοργανώτριες , εκτός όλων των άλλων, έφεραν στο τραπέζι μας, ότι εκλεκτότερο είχαν από την κουζίνα τους : Παραδοσιακά φαγητά όπως, παραδοσιακές πίττες … που θαρρείς τις διέπνεαν αρώματα από την όμορφη φύση και τον καθαρό αέρα του τόπου τους… Ήταν σαν να μας είχαν προσκαλέσει στο ίδιο τους το σπίτι… Εξαιρετική αίσθηση , παραδοσιακής - φημισμένης, Βοχαΐτικης Φιλοξένιας .

Η «ΑΝΕΜΗ» ευχαριστεί τον Σύλλογο Γυναικών Ελληνοχωρίου , για την πρόσκληση, την παρουσία ενός εξαιρετικού κοινού, την μοναδική φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε να ανηφορίσουμε στον φιλόξενο τόπο τους , με την καινούργια δουλειά μας !

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΝΕΜΗ και ο «ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ» έκλεισαν το θερινό κύκλο παραστάσεων με την παράσταση στο γραφικό Ελληνοχώρι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator