Αυτοί αποφάσισαν να «σκοτώσουν» τους Έλληνες

0



Μια ακόμη σφαλιάρα στο σβέρκο έφαγε ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του από ευρωπαίο αξιωματούχο. Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ο Μοσκοβισί, χθες ήρθε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ντομπρόβσκις για να επιβεβαιώσει αυτό που ξέραμε. Ότι δηλαδή η κυβέρνηση ήταν αυτή που επέλεξε να ξεσκίσει τους Έλληνες στους φόρους προκειμένου να βγει το πρόγραμμα.

Η αριστερή κυβέρνηση, οι αριστεροί του Κολωνακίου ήταν εκείνοι που έβαλαν φόρους σε ό,τι κινείται προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία.

Ο Ντομπρόσβκις ανέφερε ότι ήταν επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να επικεντρωθεί αισθητά στην αύξηση των φόρων.
Απέφυγε να πάρει θέση για την αναγκαιότητα ή μη λήψης επιπλέον μέτρων για το 2018 και εκφράζει την ελπίδα να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση εντός του έτους.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε ακόμα ότι υπάρχουν 95 προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθούν, προσθέτοντας πάντως ότι πολλά από αυτά αφορούν την εφαρμογή μέτρων που έχουν ήδη ψηφιστεί.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Τσακαλώτου είπε ότι στόχος είναι μία καθαρή έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα και όχι νέες διευθετήσεις, ενώ έκανε λόγο για πρώιμη συζήτηση, καθώς έχουμε ακόμα μπροστά μας την τρίτη αξιολόγηση. Όπως επισήμανε μάλιστα, το μέλημα της ελληνικής κυβέρνησης πρέπει να αφορά στους στόχους των δύο επόμενων προϋπολογισμών, οι οποίοι θα πρέπει να οδηγούν σε πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 3,5%.

Ουσιαστικά πρόκειται για διπλό χαστούκι διότι ακυρώνει και το αφήγημα του Τσίπρα για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι η φορομπηχτική πολιτική δεν ήταν επιλογή των δανειστών, όπως είπαν και ο Μοσκοβισί και ο Ντομπρόβσκις. Ο Τσίπρας, ο Τσακαλώτος, ο Καμμένος που μόνο νεκρός θα υπέγραφε μνημόνια, και οι άλλοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν να «σκοτώσουν» τους Έλληνες με τους φόρους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοί αποφάσισαν να «σκοτώσουν» τους Έλληνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator