Μνημόσυνο θύμιζε η συνάντηση Πασόκων χθες στην Κόρινθο

0


Σε καφετέρια στην Κόρινθο βρέθηκε χθες το βράδυ o βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου για να μιλήσει με κομματικά στελέχη και να τους ζητήσει να στηρίξουν την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά στο νέο φορέα που γεννιέται.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κεγκέρογλου μέχρι στιγμής μπορεί να συγκεντρώνονται 10 υποψηφιότητες αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοί υποψηφιφιοι πληρούν όλους τους όρους.

Κλείνοντας αφού τους ζήτησε να υπογράψουν για την υποψηφιότητα της κ. Γεννηματά του ανακοίνωσε ότι η Πρόεδρος του Κινήματος τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί και η ίδια την Κόρινθο.

Το βλέμμα του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Ακράτου κατά τη συνάντηση τα λέει όλα: !!!Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μνημόσυνο θύμιζε η συνάντηση Πασόκων χθες στην Κόρινθο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator