Η… αριστερή ρύπανση είναι καλύτερη

0Έχει περάσει σχεδόν ένα δεκαήμερο από τότε που ναυάγησε το πλοίο και μόλυνε τις ακτές της Αττικής και ακόμη το θέμα βρίσκεται στην επικαιρότητα. Και βρίσκεται γιατί και η θάλασσα είναι ακόμη βρόμικη, και οι ζημιές ανυπολόγιστες, και δεν έχουμε μάθει τι τελικά συνέβη αλλά και γιατί η κυβέρνηση είναι τόσο ανίκανη ώστε να μη μπορεί να πράξει τα βασικά.

Ο πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος. Έκανε μια εμφάνιση τραγική στο υπουργικό κι έκτοτε αναζητείται; Να πήγε διακοπές; Να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Να βρίσκεται σε περισυλλογή ενόψει των δύσκολων μηνών που ακολουθούν; Ή μήπως να περνάει το χρόνο του στο Μαξίμου διότι σύντομα απλά θα περνά απ’ έξω;

Ό,τι κι αν είναι δείχνει ότι ο άνθρωπος πάσχει από ανικανότητα και τη μεταδίδει και στους υφιστάμενούς του.

Ωστόσο, ακόμη δεν ξέρουμε τι γίνεται στον Σαρωνικό. Ο… γιατρός Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ μας λέει ότι πήγε για μπάνιο και δεν έπαθε τίποτε όταν οι ειδικοί προειδοποιούν για τη δημόσια υγεία.

Μαθαίνουμε ότι το σαπάκι που βούλιαξε έπαιρνε παρατάσεις (ποιος ξέρει με ποιον τρόπο) για να μεταφέρει καύσιμα, παρ’ ότι ήταν υπέργηρο. Επίσης, μαθαίνουμε ότι δεν… ξέρουμε τι καύσιμα πήρε από τα ΕΛΠΕ, πόσα βρίσκονταν στο αμπάρι, πόσα χύθηκαν στη θάλασσα. Ούτε αν υπάρχει λαθρεμπόριο ή γιατί βούλιαξε το καράβι. Ακόμη δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι υπαίτιοι αν και ακούγεται ότι προωθείται η λύση της «ολιγωρίας προσωπικού», να πάρει δηλαδή ένας το φταίξιμο ώστε να πέσουν όλοι στα μαλακά και να πάρουν και ασφάλεια για το φορτίο.

Επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο με την κυβέρνηση να είναι απούσα, τους δημάρχους της περιοχής να βράζουν, ακόμη και τη Δούρου να καταφέρεται εναντίον των πρώην συντρόφων της σε κατ’ ιδίαν κουβέντες.

Προσέξτε, πρόκειται για τους ευαισθητούληδες της αριστεράς που σε άλλες περιπτώσεις έβγαιναν στα κάγκελα μαζί με τους οικολόγους για περιβαλλοντικά εγκλήματα. Αυτοί που έκαναν σύμβολό τους τον κορμοράνο του Ελαιώνα για να μπλοκάρουν την ανάπλαση. Αυτοί που ακόμη αναζητούν αρχαία ή δάσος στο Ελληνικό. Αυτοί που ούρλιαζαν για τις αυθαιρεσίες στη δόμηση. Όλοι τους τώρα κάνουν το «παγώνι» γιατί προφανώς η… αριστερή ρύπανση είναι καλύτερη. Πολύ σύντομα, όμως, ο κόσμος θα τους βάλει πίσσα και πούπουλα. Την πίσσα την βρίσκει κανείς εύκολα στον Σαρωνικό, τα πούπουλα επίσης διότι στην κυβέρνηση υπάρχουν πολλές κότες που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεων ή παραλείψεών τους.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η… αριστερή ρύπανση είναι καλύτερη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator