Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

0









Eνας τόπος που δεν σέβεται την ιστορία του δεν έχει μέλλον. λέγανε οι παπούδες μας.

Εμείς ως δημοτική αρχή απο την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την τύχη του Χιλιομοδίου, προσπαθήσαμε να δείξουμε τον σεβασμό σας στα μνημεία της περιοχής με τα οποία συνδέεται η ιστορία μας αλλά και η ζωή των οικογενειών μας.

Είναι η ρίζες μας.

Η αρχή έγινε απο το μνημείο του Νικηταρά, το οποίο με μικρά αλλά απαραίτητα έργα, φροντίσαμε να του δώσουμε την αξία και τον σεβασμό που του αρμόζει. Σήμερα το μνημείο έχει γίνει αξιοθέατο και εύκολα προσπελάσιμο στον καθένα.

Ακόμα σημαντικότερη όμως είναι η παρέμβαση μας για την αποκατάσταση της ιστορικής βρύσης του Χιλιομοδίου. Σήμερα η βρύση έπαψε να είναι ξεχασμένος σκουπιδότοπος και έγινε σημείο αναφοράς για το χωριό. Οπως ήταν εκατοντάδες χρόνια.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται και οι Χιλιομοδιώτες θα αισθάνονται περήφανοι για τον τόπο τους.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη ποιότητα ζωής και φυσικά δεν σταματάμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε τις ιστορικές μας ρίζες.

Πάνω σε αυτές θα στηριχθούν οι νέες γενιές στο Χιλιομόδι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ
Πρόεδρος Χιλιομοδίου
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator